CHP’Lİ ANTMEN’DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR SALDIRILARINA SERT TEPKİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’Lİ ANTMEN’DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR SALDIRILARINA SERT TEPKİ


 

1 Şubat’ta Mersin Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası olan Taş Bina’ya yapılan yanıcı maddeli saldırı sonrası MESKİ’nin içme suyu terfi birimleri de hedef alındı. Kızkalesi ve Kocahasanlı içmesuyu terfi merkezine yapılan saldırıların ardından bu kez Kumkuyu Azimli mevkiindeki içmesuyu terfi birimi hedef oldu.

 Haber Merkezi

 

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen yapılan bu saldırılara tepki gösterdi. Antmen, saldırıların organize karanlık bir odağın ürünü olduğunu ifade ederek “Mersin'e yerel seçimlerde baharın gelmesini hazmedemeyen bazı organize karanlık suç örgütleri, planlı bir şekilde Mersin Büyükşehir Belediye birimlerine saldırıyor. Ne Mersin Büyükşehir Belediyemiz ne de Mersinli vatandaşlarımız bu karanlık yapı karşısında yalnız değildir” dedi.

 

Antmen, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Vahap Seçer yönetimiyle birlikte ranta değil halka ve Mersinli’ye hizmet etmeye başlamasının çetelerce rahatsızlıkla karşılandığını belirterek “Yapılanlar ve planlı saldırılar tek kelime ile alçaklık” ifadelerini kullandı.

 

 Antmen’in açıklamalarında öne çıkanlar şu şekilde,

 

SALDIRI ÖNCESİNDE YAPILAN AÇIKLAMALAR DİKKAT ÇEKİCİ

“Büyükşehir Belediyesi taş binaya yapılan saldırı öncesinde sosyal medyada belediyemizi hedef alan açıklamalar yapılıyor. Ardından da saat 5:00’da mesai içinde molotofkokteyli saldırı başlıyor. Şans eseri çok büyük bir facianın eşiğinden dönülüyor. Bu da saldırıların sistematik ve planlı yapıldığını bizlere gösteriyor. Özellikle saldırı öncesinde yapılan açıklamalar dikkat çekici. Bu gözü dönmüş ve aklını yitirmiş saldırgan grup, Mersinli vatandaşlarımızın içme suyuna saldıracak kadar alçalmış durumdalar. Ama kimse korkmasın ne Mersin Büyükşehir Belediyemiz ne de hemşerilerimiz yalnız değil. Bu korkak çeteye pabuç bırakmayız.”

 

 

 

MERSİN BARIŞ VE HUZUR KENTİDİR VE ÖYLE KALACAKTIR

“Mersin barış ve huzur kentidir ve öyle kalacaktır.  Bunu bozmak isteyen malum mihrakların güzel Mersin’i bize zarar vermesine sessiz kalmayacağız. Belirli kişiler tarafından tahrik ve dizayn edilen bu alçak saldırılara karşı birlik ve beraberliğini bozmayacağız. Aksine Mersin’de yaşayan herkes bu alçaklıklar karşısında birleşecektir. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap seçer göreve geldiği günden bu yana özveriyle şehrine hizmet eden tertemiz bir siyasetçi ve yerel yöneticidir. Onu hedef alan kirli emel sahipleri asla amaçlarına ulaşamayacaktır.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA