İŞKUR DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞKUR DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI


 

Haber Merkezi

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) koordinasyonunda, Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu ve Organize sanayi işbirliğinde 14 Aralık 2020-22 Ocak tarihlerinde düzenlenen İnsan Kaynakları Gelişim programı Sertifika ve Değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Halil Bozkurt, Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu Yöneticisi Süleyman Erkan ŞANLI, Altun Lojistik İnsan Kaynakları Müdürü Murat Aslan, Atako Lojistik İnsan Kaynakları Yönetmeni Hatice Koçdağ, Elektro Turkcell İnsan Kaynakları Yöneticisi Tuğçe Gül Çevik, Arkas Lojistik İnsan Kaynakları Uzmanı Gül Lorasulam İnan, Halk Hijyenik İnsan Kaynakları Şefi Osman Akça, Kaan 23 Tekstil İnsan Kaynakları Müdürü Melih Taş ve eğitimi başarıyla tamamlayan mersindeki kursiyerler katıldı.

Mersin Çalışma ve iş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu Programla ilgili yaptığı konuşmada Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinasyonunda kurulan Profesyonel İnsan Kaynakları Platformunun kamu, Üniversite ve sanayi işbirliğine yönelik fark yaratan projelere imza attığını, İnsan Kaynakları Gelişim Programıyla İnsan Kaynakları nedir? Süreçleri nelerdir? , İşe Alım Süreci, Personel Özlük Yönetimi, Ücret ve Bordro Yönetimi, Performans Yönetimi ve İş Hukuku alanlarında iş hayatına yönelik uygulamalar hakkında bir ay boyunca toplamda 32 saat eğitim verildiğini belirtti. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Adana, Hatay, Kayseri, Antalya, Mersin gibi Türkiye’nin birçok farklı şehrinden kendilerini insan kaynakları alanında geliştirmek için başvuru yaparak online mülakatlarda başarılı olan toplamda 52 katılımcı eğitim aldığını ve eğitim sürecinde katılımcıların Türkiye’nin farklı firmalarında iş görüşmelerini başarı ile tamamlayarak iş hayatına ilk adımı attığını ifade eden Kutlu;    İŞKUR olarak iş arayanlar, işverenler,  öğrenciler başta olmak üzere farklı hedef kitlelerine yönelik olarak düzenlenen etkinliklerle işgücü piyasasının tüm aktörlerini kapsayan çözümler sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Toplantı sonunda İnsan Kaynakları yetkililerine teşekkür ödülleri ve kursiyerlere sertifikaları verildi. Toplantı 2020 yılında yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi 2021 yılında İŞKUR ve Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu tarafından yapılabilecek eğitimlerin planlanması ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA