TARSUS’TA CHP GERİLİMİ TIRMANIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA CHP GERİLİMİ TIRMANIYOR!


 

Mersin’de CHP’liler arasındaki gerginlik Tarsus Belediye Meclisi’ne de yansıdı. Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç ve Tarsus Belediye Başkanı Hlauk Bozdoğan arasındaki gerginlik ‘telefonları açma’ gündemi tırmandı.

AYŞENUR ÖNAL

 

Tarsus Belediyesi Şubat Ayı 1. Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylanan 1/5 binlik İmar Planı’nda Tarsus’un yer aldığı parseller gündeme getirildi.

Oy birliği ile onaylanan planların ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Mersin’de CHP’lilerin ayrışmasının gerginliği Tarsus meclisine de yansıdı. CHP’li Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a belediye müdürlerine ulaşamadığı için Tarsus’a hizmet veremediklerini ima etti. 

Söz alan Boltaç, Bozdoğan’a ilgili müdürlüklere ulaşamadığı için sitem etti. Boltaç, “Biz yatırım programlarımıza aldığımız yerleri takip ediyoruz. Ama hava şartlarını siz de biliyorsunuz bu şu anda müsaade etmiyor. Siz de ilgili daire müdürlerinize söylerseniz telefonlarına bakarsa iletişimimiz daha kolay olur” dedi.

 

“KİŞİ NE SÖYLER, KENDİNİ SÖYLER”

Boltaç’ın sözlerine gerilen Bozdoğan, “Önce sen telefonlarına bakarsan daha iyi olur Ali Bey, sen benim telefonlarıma bile bakmayan bir insansın. Bunu söylerken Rasim Adasal’ın bir sözü aklıma geldi, ‘Kişi ne söyler, kendini söyler.’ Ben o konuda arkadaşlarımı uyarırım ama önce siz bunu yapın. Biz 8 aydır telefonlara bakmadığınızı biliyoruz” diye yanıt verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : İbrahim Bozkaya - Tarih : 3/2/2021 - 17:07:33
    Meclis toplantısını canlı olarak izledim.Kendi halinde sade bir vatandaş olarak düşüncem,en başından Haluk bey,Vahap beyin bazı isteklerine hayır dediği için aralarının bozulduğu,yine tahminim odur ki Vahap bey kendi etrafındakilerle birlikte Haluk beyi yalnızlaştırma ve gözden düşürme politakası izliyor diye düşünüyorum ama düşüncem odur ki bu görüş nafile;taraflı-tarafsız şu anda Tarsus``lunun Haluk beyin tarafında olduğudur.En azından kendi yaptığım araştırmalar sonucunda Haluk beye oy vermeyen kişiler bile şu an seçim olsa Haluk beye oy vereceklerini söylüyorlar,nedenide Haluk bey seçimi kazandığı gün parti gömleğini çıkarıp,tüm Tarsus``u ve Tarsus``luyu kucaklamalıdır.Saygılar.


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA