İZİN VE İRTİFAK EĞİTİMİ YAPILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İZİN VE İRTİFAK EĞİTİMİ YAPILDI


 

Haber Merkezi

 

2021 Yılı Mersin Orman Bölge Müdürlüğü eğitim programında yer alan İzin ve İrtifak Şube Müdürlüğü eğitimlerine başlandı.

Toplantıya Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, İzin ve İrtifak Şube Müdürü Mustafa Aslan, müdür yardımcıları, işletme şefleri, kadastro ve mülkiyet şefleri, İzin ve İrtifak Şube Müdürlüğü teknik elemanları, kadastro ve mülkiyet katipleri katıldı.

 Bölge Müdürü Akduman açılış konuşmasında; izin ve irtifak iş ve işlemlerinin izin başlangıcından sonuna kadar tüm aşamalarının Bakanlığımız ve Orman Genel Müdürlüğümüzün hedef ve politikalarına ve mevzuata uygun yapılması, maden sahalarının takip edilerek izin bitiminden sonra ormanlık alanlara tekrar kazandırılması, özellikle 16. Madde izinlerinde koruma ve kullanma dengesi gözetilerek ormanlara zarar vermeden faaliyetlerin tamamlanması noktasında hassas davranılması konularına dikkat çekti.

Bu kapsamda Mersin Orman İşletme Müdürlüğünde I.Grup (Mersin, Erdemli ve Tarsus) yapılmış olup, 19.02.2021 tarihinde II. Grup (Anamur, Bozyazı, Silifke, Mut ve Gülnar) Silifke Orman İşletme Müdürlüğünde yapılacağı duyuruldu. Eğitimlerde 6831 sayılı Orman Kanunun 16. ve 17/3 ve 18.madde uygulama yönetmelikleri, Çevresel Etki Değerlendirme değerlendirmeleri ve enerji izinleri konusunda İzin ve İrtifak Şube Müdürü Mustafa Aslan başkanlığında şube personeli tarafından eğitim verilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA