KOYUN CAN, KASAP ET DERDİNDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOYUN CAN, KASAP ET DERDİNDE!


 

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki işten çıkarmalar, bir işçinin saldırısı ile vahim bir hal aldı! Bazı belediye bürokratları ve CHP’lilerin hizmetlerin engellenmeye çalışıldığı yönündeki propagandaları da tepki çekti!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne dün saat 17:15 sularında işten çıkarılan K.D.B isimli şahıs tarafından bombalı saldırı düzenlendi.

Atatürk Caddesi üzerindeki Mersin Büyükşehir Belediye binasının daha önce meclis salonu olarak kullanılan alt katına pencereden yanıcı ve patlayıcı madde atıldı.

Olayda yaralanan olmazken büyük korku ve panik yaşandı.

Kısa süreli takibin ardından saldırının İtfaiye’de çalışırken işten çıkarılan K.D.B isimli şahıs tarafından düzenlendiği belirlendi. İlk ifadesinde olayı itiraf eden K.D.B gözaltına alındı.

Ancak olay sonrası CHP’li Büyükşehir Belediyesi Yönetimi, işten çıkarmalarla ilgili yaşanan vahim durumu görmezden gelerek, konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

Bazı belediye bürokratları ve partililer üzerinden saldırı siyasi manipülasyonlara konu edildi. İşten çıkarmaların yarattığı mağduriyet ve toplumda yarattığı tehlikeli gerilime değinilmeyen sosyal medya paylaşımlarında belediye hizmetlerinin engellenmek istendiği savunuldu. Mağdur politikası izlenerek yapılan paylaşımlara özellikle işten çıkarılan işçiler tepki gösterdi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA