TAHTA AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAHTA AÇILDI


 

Transfer tahtası nihayet açılan Tarsus İdman Yurdu, arka arkaya transfer yapmaya başladı.

ALİ ŞANLI

 

2’nci Lig Kırmızı gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda transfer tahtası nihayet açıldı. Ligde kötü günler geçiren Sarı Lacivertliler transfer yasağından dolayı kadrosunu yenileyememişti. Kış transferinin bitimine sayılı günler kala sorunu çözen Tarsus İdman Yurdu arka arkaya transfer yapmaya başladı.

 

YENİLENMİŞ LİSTE TFF VERİLDİ

Yasağın kalkması ile kadrosunu yenileyen Tarsus İdman Yurdu TFF’ye şu isimleri verdi.

Abdulkerim Canlı, Abdussamed Karnukçu, Ahmet Yılmaz Diki, Alper Ademoğlu, Alperen Pak, Anıl Demir, Asım Hamzaçebi, Aytaç Öden, Barış Türkmen, Berke Doğukan Önde, Burak Seres, Cem Aktaş, Çağrı Yağız Yasak, Ender Yıldırım, Eyüp Akcan, Ferhat Duman, Furkan Çetinkaya, Furkan Küçükkara, Görkem Dalmaz, İbrahim Hırçın, Kabalan Kaya Tekin, Mahmut Metin, Mahsun Gedikoğlu, Mert Temizkan, Mertcan Çam, Nurullah Kaya, Onur Şirin, Piri Reis Karagözlü, Samet Eker, Sefa Durmuş ve Suat Kaya  yeni sezonda Sarı Lacivertli formayı mterletecekler.

 

YENİ GELENLER OLDU

Transfer yasağının kalması ile elini çabuk tutan Tarsus İdman Yurdu teknik adam Ergün Penbe’nin verdiği liste doğrultusunda ise şu isimleri kadrosuna katmıştı.Abdulkerim Canlı Atlasspor’dan geldi, Eyüp Akcan Fenerbaçe’den geldi, Berke Doğukan Önde G.D Serzedelo takımından geldi, Furkan Küçükkara Antalya Kemerspor’dan geldi, Piri Reis John Stanion Karagözlü eski kulübü Antalya Özergençlik ve Spor Kulübü, Ahmet Yılmaz Diki Antalyaspor’dan geldi son olarak Mahmut Metin İçel İdman Yurdu’ndan alındı.

 

MAÇ SAATİ BEKLENİYOR

Elinde tek kalan play-off şansını kaybetmek istemeyen Tarsus İdman Yurdu güçlendirilmiş kadro ile ilk defa görücüye çıkacak. Bugün saat 13.00’da  Pazarspor’u konuk edecek. Sarı Lacivertliler için çok önemli olan bu karşılaşma bir bakıma ligde ki kaderini belirleyecek. Maçı kazanırsa play-off için umutlanırken kaybetmesi halinde tehlikeli bölgeye girme durumu oluşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA