SALDIRI MI YAPILDI? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SALDIRI MI YAPILDI?


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde korkutan bir patlama meydana geldi. Küçük çaplı bir yangın çıktı. Korku ve panik yaratan olaya itfaiye müdahale etti. Korkutan olayla ilgili saldırı iddiaları gündeme geldi.

HEDİYE EROĞLU- AYŞENUR ÖNAL

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin merkez Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan hizmet binasında saat 17:15 sularında çaplı bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası belediyenin konferans salonu olarak kullanılan bölümünde yangın çıktı. İlk etapta belediye çalışanlarının müdahale ettiği olaya itfaiye kısa sürede müdahale etti. Patlama ve yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülürken saldırı iddiaları gündeme geldi.

Görgü tanığı Hüseyin Erce, önce patlama sesi geldiğini ve sonrasında alevlerin yükseldiğini söyledi. Belediyenin konferans salonu olarak kullanılan bölümünden içeriye yanıcı bir madde atıldığını iddia eden Erce, atılan madde nedeniyle alevlerin büyüdüğünü öne sürdü. İçerde kimse olmadığı için ölü yada yaralı olmazken belediyede maddi hasar meydana geldi.

olay yerine gelen Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, inceleme yaparak, henüz bir bulguya rastlanmadığını ancak soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

İddialar üzerine Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan işten çıkarmalar sonrasında olayın meydana gelebileceği ihtimalleri üzerinde duruluyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA