ÖĞRENCİLER DOĞA PARKI’NDA EĞLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖĞRENCİLER DOĞA PARKI’NDA EĞLENDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Tarsus Doğa Parkı’nda yarıyıl tatilinde 13.00-16.00 saatleri arasında öğrenciler ücretsiz ağırlanıyor. Tarsus İlçesi Şahin Mahallesi’nden Doğa Parkı’nı gezmeye gelen çocuklara sürpriz yapıldı.

Pandemi döneminde oldukça sıkılan öğrenciler, yarıyıl tatili dolayısıyla Büyükşehir tarafından Doğa Parkı’nda misafir ediliyor. Tarsus’un dezavantajlı mahalleleri arasında yer alan Şahin Mahallesi’nde yaşayan öğrenciler de Büyükşehir’in toplu taşıma araçlarıyla alınarak Doğa Parkı’na götürüldü. Farklı yaş grubundan 50 öğrenci, görevliler eşliğinde parkı merakla gezdi.

Birbirinden çeşitli hayvanları görmenin ve arkadaşlarıyla birlikte doğal ortamda gezmenin keyfini çıkaran çocuklara Büyükşehir tarafından özel olarak hazırlanan kupa bardaklar ve uçurtma hediye edildi. Pandemi sürecinin başından itibaren alınan tedbirler kapsamında hizmet veren Tarsus Doğa Parkı’nı öğrenciler 12 Şubat’a kadar ücretsiz ziyaret edebilecek.

 

“HEM HAYVANLARI BİREBİR GÖRMÜŞ OLDULAR, HEM DE YENİ ŞEYLER ÖĞRENDİLER”

Tarsus Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, çocukların televizyon ekranlarında veya kitaplarda görebildikleri hayvanları gördüklerini ve büyük mutluluk yaşadıklarını kaydederek, “Çocuklar bu tatilde hem hayvanları birebir görmüş oldular, hem de bilmedikleri yeni şeyler öğrendiler. Hayvan türlerini ve doğayı tanıdılar. Evde sıkıldıklarından doğada bir nefes aldılar. Bu çalışmalarıyla bizlere destek sunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e, Tarsus Koordinasyon Sorumlusu Sayın Ali Boltaç’a ve tüm yetkililere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Çocuğuyla birlikte gelen anne Aşkın Avcıoğlu ise “Allah bin kere razı olsun. Çocuklar çok mutlu oldu. Onlar mutlu olunca biz daha fazla mutlu olduk. Çok teşekkür ediyoruz Başkanım” diye konuştu. Bir diğer anne Burcu Sicimoğlu da “Çocuklarımız bu pandemi döneminde çok sıkıldı. Bu etkinlik çok iyi oldu, çok teşekkürler” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA