BAKAN ’BİTTİ’ DİYOR, ECZACILAR ’BİTMEDİ’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAKAN ’BİTTİ’ DİYOR, ECZACILAR ’BİTMEDİ’


 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tüm sağlık çalışanlarının aşılandığını söylerken, Mersin Eczacı Odası Başkanı Özgün Sağır, eczane mesul müdürlerinin ve eczanelerde staj yapan öğrencilerin unutulduğunu söyledi.

AYŞENUR ÖNAL

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadele kapsamında hazırlanan aşı programının ilk adımı olarak tüm sağlık çalışanlarına aşılamanın yapıldığını açıkladı.

Sağlık emekçilerinin tamamının aşılandığını söyleyen Koca, “Sağlık çalışanlarımızın aşılanması, savaşa hazırlanan askerlerimizin silahlanması ile eş değerdir. Mücadelenin en ön safında bulunan neferlerimiz daha güvenli bir alana yaklaşmışlardır. Sağlık çalışanlarımızı takiben engelli, yaşlı bakımevleri ile huzurevlerinde yaşayan vatandaşlarımızın yerlerinde aşılamaları tamamlandı. Koruma sorumluluğu üzerimizde en çok bulunan bu grup öncelikle aşılanmış oldu.

 

SAĞLIK EMEKÇİLERİ BİTTİ, ŞİMDİ 85 YAŞ ÜZERİNDE!

Kademeli olarak 90 yaş ve 85 yaş üzeri vatandaşlarımız evlerinde aşı oldular. İleri yaşları nedeniyle evlerinde aşı uygulamasına gittiğimiz vatandaşlar ile aynı hanede yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlarımız varsa onların da aşı uygulamaları evlerinde gerçekleştirildi. Pazartesi günü 80 yaş üzerindeki vatandaşlarımızın sağlık kuruluşlarında aşılanmasına başlanmıştı. Yarın sabahtan itibaren yeni bir adıma geçerek 75 yaş üzerindeki vatandaşlarımızı sağlık kuruluşlarında aşılamaya başlayacağız. Yarından itibaren 75 yaş üzeri vatandaşlarımız sağlık kuruluşlarından randevu alarak aşı olmaya gidebilecekler” dedi.

 

TÜM ECZACILAR AŞILANMADI!

Koca Türkiye’deki tüm sağlık emekçilerinin aşılandığını söylerken Mersin Eczacı Odası Başkanı Özgün Sağır, bu iddiaya karşı çıktı. Eczanelerde mesul müdürlük yapanların ve eczane stajı yapan öğrencilerin aşılanmadığına dikkat çeken Sağır, eczacıların görmezden gelinmesine isyan etti!


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA