AKDENİZ EKİPLERİ HER MAHALLEYE HİZMET VERİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ EKİPLERİ HER MAHALLEYE HİZMET VERİYOR


 

Akdeniz Belediyesi; merkez-kırsal ayırımı yapmadan ilçenin dört bir yanındaki mahallelerde asfalt yama ve baypas serimi, yol düzenleme, kaldırım-bordür yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Pandemi koşullarına rağmen ilçe sınırlarında bulunan tüm mahallelerin ihtiyacını duyduğu veya vatandaşların talep ettiği hizmet ve çalışmaları aralıksız yerine getiriyor. Personel, araç ve ekipman sayısı yönünden güçlendirilen ve bu sayede aynı anda birçok bölgede çalışmalar yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerin ve vatandaşların eksikliğini duyduğu hizmetleri sunarak, Akdeniz’i daha yaşanabilir, temiz ve düzenli bir hale getiriyor.

 

HER MAHALLEYE İHTİYAÇ DUYDUĞU HİZMET VERİLİYOR

Bağlarbaşı, Gazi, Gündoğdu, Güneş, Şevket Sümer, Kulak ve Bahşiş mahallelerinde asfalt yama çalışmalarını tamamlayan fen işleri ekipler, Karacailyas Mahallesi’nde de bazı sokaklarda baypas serimi gerçekleştirdi. Camiişerif Mahallesi 5225 sokakta kaldırım yenileme çalışması yapan ekipler: Gündoğdu Mahallesi 5838 sokakta da kilittaşı yol yapım çalışmasını tamamladı.

Can güvenliğini sağlamak amacıyla, vatandaşların talebi üzerine Üç Ocak Mahallesi 5409 ve 5434 numaralı sokaklar ile Siteler Mahallesi 5649 numaralı sokağa hız kesici kasislerin montajını yapan ekipler; Müfide İlhan Parkı’nda bank ve kamelyaların;  Yasemin Parkı’nda da spor aletlerinin boyama çalışmasını gerçekleştirdi.

Hebilli Mahalle Muhtarlığı’nın önündeki betonun çevresindeki bordür taşı serim çalışmasını bitiren fen işleri ekipleri; Mesudiye Mahallesi 5112 ve 5101 sokaklarda da ankraj montaj çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü; gerek saha araştırmalarının yanı sıra, vatandaşlardan da gelen talep üzerine, mahallelerin ihtiyaç duyduğu çalışmaları kesintisiz olarak Akdeniz’e sunmaya, ilçede yaşamı değiştirmeye devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA