SAĞLIK MÜDÜRÜ BAHÇACI GÖREVİNE BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAĞLIK MÜDÜRÜ BAHÇACI GÖREVİNE BAŞLADI


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı, covid-19 tedavisinin tamamlanması ile görevine başladı. 12 Ocak tarihinde yaptırdığı testin sonucunun pozitif çıkması üzerine Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisine başlanan Bahçacı, iyileşerek görevine döndü.

Bahçacı tedavi süreci ile ilgili yaptığı açıklamada “Baş ağrısı ve halsizlik hissetmem dolayısıyla 12 Ocak tarihinde vermiş olduğum numunenin sonucu pozitif çıkmıştı. Bunun üzerine hekim arkadaşlarımın muayenesi ve tavsiyesi üzerine Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatışım yapıldı. 14 günlük bir tedavi ve karantina süreci sonrasında çok şükür sağlıma kavuştum. Bu süreçte tedavim ile yakından ilgilenen mesai arkadaşlarıma ve dualarını eksik etmeyen sevenlerime çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“KURALLARA UYMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Bahçacı açıklamasında, kurallara uymanın önemine vurgu yaparak “Pandeminin başından itibaren Bilin Kurulunun ve Sayın Bakanımızın ısrarla üstünde durduğu maske, mesafe, hijyen kurallarına uymamız çok önemli. Görevimiz icabı her ne kadar koruyucu önlemleri alsak da sürekli olarak sahada arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımız aşılama süreci tamamlanıncaya kadar önlemlere hassasiyetle uymaya devam etsinler” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA