CHP MERSİN’DE FARKLI SESE YER YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP MERSİN’DE FARKLI SESE YER YOK!


 

Son aylarda muhaliflere yönelik baskılarla sık sık gündeme gelen CHP Mersin’de, farklı seslere tahammül edemeyen yönetim disiplin soruşturmalarına yenilerini ekliyor!

HEDİYE EROĞLU

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde sular durulmuyor. İl Başkanı Adil Aktay ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, parti içindeki muhalefete yönelik baskı iddiaları sık sık eleştiri oklarının hedefi olurken, farklı seslere yönelik disiplin soruşturmalarına yenileri ekleniyor.

 

DÖVENCİ’YE 2’NCİ SORUŞTURMA

Parti içerisinde muhalefet olarak ses yükselten ve özellikle Aktay ile Seçer’e yönelik eleştirileri ile öne çıkan isimlere yönelik yeni bir disiplin soruşturması operasyonuna maruz kaldı. Son olarak 20-25 partili Disiplin Kurulu’nca savunmaya çağrıldı.

Bu isimler arasında öne çıkan ise geçtiğimiz aylarda disiplin soruşturması ile 6 ay partiden uzaklaştırılması kararı verilen Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Serhat Servet Dövenci de yer aldı. İkinci kez disiplin soruşturması geçiren Dövenci’den, sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle savunma istendi. 

 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI SORUŞTURMASI

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Dövenci ise parti yönetimine ateş püskürdü. Sosyal medyadaki paylaşımlarında partiye zarar verici her hangi bir içerik yayınladığını belirten Dövenci, bu hamlenin yıldırma politikası olduğunu savundu. 

Dövenci, “İçerik ile ilgili bilgim yok. Sosyal medyadaki paylaşımdan dolayı deniliyor sadece. Bir hafta içinde önce Yönetim Kuruluna savunma vereceğim sonra da Disiplin Kurulu konuyu görüşecek.

 

FARKLI SESLER GÖNDERİLİYOR

Fikrini söyleyen farklı seslere karşı uygulanan bir politika olarak düşünüyorum. Bütün herkese bu şekilde gönderiyorlar.

Oysa bu tutumları parti teşkilatında tepkiye neden olmakta, ancak geri adım atmaları beklenirken devamını getiriyorlar. Yaklaşık 20- 25 kişi için soruşturma açılmış durumda.

Ben hatalı bir şey yaptığımı düşünmüyorum, yaptıklarımın arkasındayım. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Buradaki Disiplin Kurulu kararının da partinin Yüksek Disiplin Kurulu’ndan geri döneceğine inanıyorum. Çünkü Alınan kararların objektif olduğuna inanmıyorum. Yapılan yanlış yukarıdan döner.

 

“BUNLAR, PARTİYİ YIPRATICI, KÜÇÜLTÜCÜ ŞEYLER OLARAK TARİHE GEÇER”

Bu kavga Mersin’e, partiye zarar verir. Partiye daha geniş taban kazandırmak varken bunlar partiyi yıpratıcı, küçültücü şeyler olarak tarihe geçer.

Ancak bu mantık değişmediği sürece, bunun arkası da gelir. Farklı seslerin yükselmesi bazı insanları rahatsız ediyor” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA