HERKES VAR, SEÇER YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HERKES VAR, SEÇER YOK!


 

Mersin dinamikleri Hazine ve Maliye Bakanlığı’na getirilen AKP’li Lütfi Elvan’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunurken kentin yıllardır mahrum kaldığı hizmet ve yatırımların alınabilmesi adına önemli görüşmelerin yapıldığı buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer katılmadı!

HEDİYE EROĞLU

 

Seçilmeden önce Ankara ile ilişkilerinin iyi olacağını vaat etse de geride bıraktığı 2 yıllık görev süresinde sık sık engellendiğini öne süren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, son hamlesi ile uzlaşı düşünmediğini ortaya koydu.

Kent dinamikleri Vali Ali İhsan Su başkanlığında Mersin Milletvekili iken Hazine ve Maliye Bakanlığı’na atanan AKP’li Lütfi Elvan’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ancak ziyarete Cumhur İttifakı ile sık sık gerilim yaşayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer katılmadı.

Kentin yıllardır beklediği ancak alamadığı hizmet ve yatırımların da gündeme gelmediği böyle bir buluşmada yer almayarak iktidar ile mesafesini korumayı seçen Seçer’in bu tutumu eleştirisi konusu oldu.

 

ELVAN SEÇER’E GİTMİŞTİ

Öte yandan 31 Mart seçimlerini kazanan Başkan Seçer’i, o dönem TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AKP Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, mayıs ayında ziyaret edere, görevinde başarılar dilemişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA