“CHP’DE ÇATLAK MI VAR?” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“CHP’DE ÇATLAK MI VAR?”


 

Başkan Vahap Seçer her fırsatta belediye meclisinde sık sık Cumhur İttifakı ile karşı karşıya gelerek, gerilimli tartışmalar yaşarken, CHP’li ilçe belediye başkanları Neşet Tarhan, Abdullah Özyiğit ve Haluk Bozdoğan AKP’li Bakan Lütfi Elvan’ı ziyaret etti. Ziyaret, “CHP’de çatlak mı var?” sorularını gündeme getirdi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer, belediye meclisinde Cumhur İttifakı ile sık sık karşı karşıya gelip, AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile tartışmalar yaşasa da partinin diğer ağır topları olan ilçe belediye başkanları iktidar ile ilişkilerini geliştiriyor.

Son olarak CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Abdullah Özyiğit ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Milletvekili iken Hazine ve Maliye Bakanlığı’na getirilen Lütfi Elvan'ı makamında ziyaret etti.

“Kentimizin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik el birliğiyle çalışacağız” mesajının verildiği fotoğraf kentte gündem oldu.

İlçe belediye başkanları Ankara ile yakınlaşırken Seçer’in, genel merkez politikası yürüterek uzak kalmayı seçmesi ve belediye meclisindeki tartışmalarda Cumhur İttifakı ile yaşadığı gerilimler artarken yapılan ziyaret, dikkat çekti.

CHP’de İl Başkanı Adil Aktay ile birlikte muhaliflerin sesini kısmakla eleştirilen Vahap Seçer ile sık sık karşı karşıya gelen ilçe belediye başkanlarının Ankara hamlesi siyaset çevrelerinde “CHP’de çatlak mı var?” sorularını da gündeme getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA