İNTİHAR İDDİASI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İNTİHAR İDDİASI!


 

Ebru Aras’ı öldürdüğü iddiası ile yargılanan Umut Aras, cinayeti kendinin işlemediğini, boşanmak istediği eşinin intihar ettiğini savundu. Ebru Aras’ın avukatı ise silah kullanmayı bilmediğini belirtti.

AYŞENUR ÖNAL

 

Ocak ayında Iğdır’da üniversite okuyan, 1 çocuğunun annesi olan ve 3 aylık hamile olan Ebru Aras’ı (24) öldürme suçuyla yargılanan Umut Aras’ın (29) 2’nci davası görüldü.

Ebru Aras’ın Mersin’de yaşayan ailesi Iğdır 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen davaya Mersin Adliyesi’nden SEGBİS yönetimi ile katılırken, Umut Aras ise Iğdır B Tipi Cezaevi’nden davaya katıldı.

Tarafların ifadelerinin dinlendiği davada sanık Umut Aras, daha önce verdiği çelişkili ifadelerde ısrarcı oldu. Kendisinin boşanmak istediğini söyleyen Umut Aras, “Boşanmak istediğim kişiyi neden öldüreyim? Ben yapmadım, o beni vurdu. Ona çocuğum için gönderdiğim paraları biriktirip silah almış, silah bana ait değil. 1 yıldır tutukluyum, mağdur durumdayım. Tahliyemi istiyorum” dedi.

Aras, evlilikleri boyunca şiddet uygulandığının iddialarına ise yanıt vermedi.

 

“EBRU SİLAH KULLANMAYI BİLMİYOR!”

Ebru Aras’ın annesi Necla Öcüm ise, evli kaldıkları 4 yıl boyunca kızına şiddet uygulandığını söyledi. Bir kavga anında Umut Aras’ın “6 kişiyi öldürdüm, 7’nci sen olursun” dediğini de öne süren anne Öcüm, Umut Aras’ın kızının katili olduğunu ve indirim almadan yargılanmasını istediğini söyledi.

Mağdur avukatı ise yeniden Ebru Aras’ın silah kullanmayı bilmediğini vurguladı.

Dava tanıkların dinlenmesinin dava sonunda Umut Aras’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken, duruşma 23 Mart’a ertelendi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA