HEM EKONOMİK HEM DE KONFORLU YAZ TATİLLERİ İÇİN ALANYA APART OTELLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEM EKONOMİK HEM DE KONFORLU YAZ TATİLLERİ İÇİN ALANYA APART OTELLER


 

Yaz tatilleri için ülkemizde hem yerli hem de yabancı turistler tarafından en çok tercih edilen yerlerinden başında Alanya yer almaktadır. Antalya’nın bu gözde turizm durağı, uzun kıyı şeridi, plajları, temiz denizi, yeşil doğası ve aktivite seçenekleri ve gece hayatı ile unutulmaz bir tatile olanak sunmaktadır.

Alanya, zengin aktivite seçenekleri kadar, birbirinden farklı zevk ve ihtiyaçlara hitap edecek konaklama seçenekleriyle de öne çıkmaktadır. Geniş aileler ve arkadaş grupları içinse Alanya apart oteller önerilmektedir. Konuklarını geniş ve donanımlı dairelerde ağırlayan bu tesisler, havuz, a la carte restoran ve konsept seçenekleri sunmaktadır.

Aquaparkı ile Alanya’nın En Popüler Apart Oteli Azura Park Residence

Farklı konaklama kapasitelerine sahip lüks daireleri ile öne çıkan Azura Park Residence, en konforlu konaklama seçenekleri ile beğeni kazanmaktadır. Keyifli bir yaz tatili geçirebilmeniz için birbirinden özel olanaklara sahip tesis deniz 2 km mesafede yer alırken, konuklar için özel plaj alanı hizmet vermektedir. Tesisten uzaklaşmak istemeyen konuklar için açık yüzme havuzu ve aquapark bulunmaktadır. Dört mevsim yüzmeyi seven misafirleri ise kapalı havuz beklemektedir. Çocuk oyun alanı ve havuz küçük misafirlere özel bir tatil deneyimi yaşatırken, dinleneceğiniz anlar içinse SPA merkezi sizleri beklemektedir. Azura Park Residence konuklarını sadece oda konseptinde ağırlamaktadır. Tesisisin 150 dairesinin tamamı mutfaklı olup, dileyen konuklar kendi yemeklerini hazırlayabilirken, restoranda ise en lezzetli menüler konuklara servis edilmektedir.

Özel Plaj Keyfi Sunan Select Apart Hotel

Ünlü Kleopatra Plajı’na yürüme mesafesinde hizmet veren Select Apart Hotel, avantajlı konumunun yanı sıra özel plajıyla da beğeni kazanmaktadır. Tesis içerisinde ayrıca 1 adet açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu hizmet vermektedir. Pek çok apart otelden bu tesisi ayıran özelliklerden biri de oda kahvaltı konsepti sunması ve sabah misafirlerin güne zengin ve lezzetli bir kahvaltı ile başlıyor olmasıdır. Gün boyu tesiste keyifli zamanlar geçirmeniz için değerlendirebileceğiniz aktiviteler arasında masa tenisi, plaj voleybolu, dart ve bilardo yer alırken, bazı akşamlar özel partiler düzenlenmektedir. 50 adet 1+1 apart dairede konuklarını ağırlayan tesisin tüm konaklama birimlerinde mutfak bulunmakta olup, yemek hazırlamayı tercih etmeyen konuklar içinse restoran hizmet vermektedir.

Merkezi Konumu ile Öne Çıkan Hma Hotel & Suites

Kleopatra Plajı ve Alanya Limanı’na yakın konumu ile beğeni kazanan Hma Hotel & Suites, şık ve fonksiyonel apart odaları ile Alanya tatilinizi keyifli kılacak tesisler arasında yer almaktadır. Ev sıcaklığını yaşayacağınız ve her yıl yeniden gelmek isteyeceğiniz tesisin 40 apart odası bulunmakta olup, dileyen konuklar kendi mutfaklarında yemek pişirebilmektedir. Tesis bünyesinde ise restoran ve kafeterya hizmet vermektedir. Halk plajına birkaç dakika yürüme mesafesinde konumlanan tesisin 1 adet açık yüzme havuzu bulunmakta olup, havuz içerisinde çocuklar için uygun alan yer almaktadır. Tatilde aradığınız ev konforuysa seçiminizi Hma Hotel & Suites’ten yana yapabilirsiniz.

Alanya’nın En Ekonomik Otellerinden Palmen Apart Hotel

Bütçe dostu tatillerin Alanya’daki popüler adresi Palmen Apart Hotel, 2 ve 4 kişilik konforlu daireleri ile öne çıkmaktadır. Sadece oda konseptinde hizmet veren tesis, denize yalnızca 100 metre mesafede konumlanırken, konuklar için ayrıca 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Odalarda bulunan mutfaklarda konuklar diledikleri yemekleri pişirebilmektedir. Özel lezzetler tatmak isteyen konuklar içinse restoran hizmet vermektedir. 20 konforlu konaklama birimi ile kalabalıktan uzak bir tatil deneyimi sunan Palmen Apart Hotel’i seçerek bütçenizi sarsmadan Alanya’da her anı eğlence dolu bir tatile adım atabilirsiniz.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA