DUŞ ALMAYA GİDEN KADIN ÖLÜ BULUNDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DUŞ ALMAYA GİDEN KADIN ÖLÜ BULUNDU


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kadın evinde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, Şahin Mahallesi 3207 Sokak'taki evinde yalnız yaşadığı belirtilen F.H., alt katında oturan kardeşi E.D.’nin evine misafirliğe gitti. Burada bir süre oturup çay içtikten sonra duş alıp geri dönmek üzere kendi evine çıkan F.H. geri gelmeyince kız kardeşi E.D. ablasının kapısını çaldı.

Bir süre kapıyı çalan kız kardeş kapının açılmaması üzerine endişelenerek durumu yakınlarına bildirdi. Aile tarafından kapının içeriden kilitli olduğu anlaşılması üzerine çevrenin de yardımıyla balkondan girilen evde F.H. banyoda hareketsiz halde yatarken bulundu.

İhbar üzerine eve gelen ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadının hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay sonrası görüşüne başvurulan E.D., ablasıyla çay içtiklerini ve ablasının duş almak için evine çıktığını, duştan sonra geri geleceğini söylediğini, geri gelmeyince durumdan şüphelenerek üst kata çıktığında kapının kilitli olması üzerine balkondan girdikleri evin banyosunda ablasını hareketsiz halde bulduklarını söyledi.

Öte yandan, olayın yaşandığı evde yapılan incelemede şüpheli bir duruma rastlanmadığı, hayatını kaybeden F.H.’nin kesin ölüm sebebinin araştırıldığı ifade edildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA