KESER İZMİR’E SEVK EDİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KESER İZMİR’E SEVK EDİLDİ


 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile görüşerek Mut İlçesi’nde askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanarak Mersin Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden Tevfik Yasin Keser’in (25), memleketi İzmir’e sevk edilmesini sağladı.

Haber Merkezi

 

27 Temmuz 2020 tarihinde Manisa'dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne sevk edilen askerleri taşıyan otobüsün Mersin'in Mut İlçesi'nde şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan askerlerden biri olan Tevfik Yasin Keser, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla memleketi İzmir'e sevk edildi.

Geçirdiği kazadan dolayı tedavisi devam eden Tevfik Yasin Keser'in ailesi, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'dan oğullarının memleketleri İzmir'e sevk edilmesi için yardım istedi.

Ailenin talebini en kısa sürede yerine getiren Başkan Yılmaz, hastane yönetimiyle görüşerek askerin tedavi süreci hakkında bilgi aldı. Tedavinin İzmir'de devam etmesi için Sağlık Bakanlığı ile iletişim kuran Başkan Yılmaz, Keser'in ambulans uçakla İzmir'e sevk edilmesini sağladı.

 

KESER AİLESİ; "KENDİMİZİ EVİMİZDE GİBİ HİSSETTİK"

Baba Sanlı Keser ve anne Sabriye Keser ise oğullarının ambulans uçakla memleketlerine sevk edilmesinde yardımcı olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

"Burada kendimizi evimizde gibi hissettik" diyen baba Sanlı Keser; "27 Temmuz 2020'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne sevk edilen askerleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu yaralanan oğlum Tevfik Yasin Keser, Mersin Şehir Hastanesi'ne getirildi. 6 aydır Mersin'de tedavisi devam ediyor. Bu süreçte bizlerin her zaman yanında olan Mersin Valiliğimize, Toroslar Belediyemize, Mersin Şehir Hastanesi yönetimine ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar ve oğlumuza kendi kardeşleri gibi baktılar. Oğlumuzun ambulans uçakla İzmir'e sevki gerçekleşti. Tedavisi memleketimizde devam edecek. Toroslar Belediye Başkanı Sayın Atsız Afşın Yılmaz'a ilgi ve hassasiyetinden dolayı minnettarız" diye konuştu.

 

BAŞKAN YILMAZ: "ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE OLAN VEFA BORCUMUZ ÖDENMEZ"

Keser ailesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da askere acil şifalar temennisinde bulunarak; "Cenab-ı Hak ordumuza, milletimize zeval vermesin, askerimizin ayağına taş değdirmesin. Bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden, huzur ve güvenliğimiz için her türlü zorlu koşullarda mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize şükran ve minnettarız. Kardeşimiz Tevfik Yasin Keser'e acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA