VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 OCAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 OCAK


 

Haber Merkezi

 

Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergilerinin 2020 yılının 2. taksitlerinin ödeme süresi 31 Ocak Pazar günü sona eriyor.  Mersin Yenişehir Belediyesi, vatandaşların vergi taksitlerini gecikmeye kalmadan, sosyal mesafe şartlarını da gözeterek yatırabilmeleri için tüm önlemlerini aldı.

Vergi mükellefleri ödemelerini ve vergi affı kapsamındaki yapılandırmadan doğan taksitlerini belediyenin https://www.yenisehir.bel.tr/ adresindeki web sitesinden yapabiliyor. Bu ödemeler için vatandaşların TC kimlik numaraları ile banka kartı numaralarını sisteme tanıtmaları yeterli oluyor.

31 Ocak’ta sona erecek olan ödemelerin yapıldığı  veznelerde pandemi kurallarına uygun hizmet veriyor. Vergi mükellefleri belediye binası içerisinde bulunan veznelerde işlemlerini yapmadan önce Hayat Eve Sığar (HES) kodu ile binaya giriş yapıyor. Koronavirüs tedbirlerinin ön planda tutulduğu veznelerde vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına uyarak işlemlerini yapabiliyor.

Vergi ödemeleri ile ilgi vatandaşlara çağrıda bulunan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, vergi ödemelerinin vatandaşlık görevi olduğunu ve mükelleflerin bu görevi yerine getirmesi gerektiğini belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA