BEKLENEN KARAR ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BEKLENEN KARAR ÇIKTI


 

Amatör futbolcuların dört gözle beklediği toplantı hafta sonu Ankara’da yapıldı.

ALİ ŞANLI

 

Aylardır futboldan uzak kalan Amatör Liginde oynayan başta futbolcular, teknik direktörler ve kulüplerde çalışan personeller TFF’de hafta sonu yapılan toplantıya kitlenmişti. Bölgesel Amatör Ligde oynayan Mersin ekipleri Silifke Belediyespor, Meskispor, İdman Yurdu 1925 ve Erdemli Belediyespor’un da dört gözle beklediği toplantı nihayet yapıldı.

TFF Amatör İşler Kurulu, İstanbul'da TFF Başkan Vekili ve Amatör İşler Sorumlusu Ali Düşmez'in başkanlığında toplandı. Toplantıdan sonra açıklama yapan Başkan Vekili Ali Düşmez, "2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig, büyükler ve gençler kategorilerinde yerel amatör ligler ile ilgili alınan kararlar, ülkemizde ve dünyada etkileri devam etmekte olan Covid-19 salgın hastalığının seyri, hastalığa bağlı Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbirler ve uyguladığı talimatlar ile TFF Sağlık Kurulunun önerileri çerçevesinde yeniden değerlendirilecek denildi.

 

15 MART’TA BAŞLAYACAK

Amatör futbolcuların filiz lisans ve vize işlemleri ise 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olup 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek. Şuana kadar ligde oynamak için başvuru yapan takım sayısı ise 266 oldu. Sezon sonunda 3’nci Lige çıkacak olan 9 takımın belirlenmesi için Bölgesel Amatör Ligin mutlaka oynayacak olması futbolcuların en büyük umudu olarak görülüyor.

Ankara kulislerinde konuşulanlara göre ligin başlama tarihi olarak 15 Mart olarak düşünülüyor. Süper Amatör Lig ve diğer alt ligler ile karar ise henüz alınmadığı için alt liglerin başlama tarihi salgının gidişatına göre karar verileceği öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA