SEÇER’DEN KILAVUZ’A ‘KARDEŞ’ ELEŞTİRİSİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER’DEN KILAVUZ’A ‘KARDEŞ’ ELEŞTİRİSİ!


 

Büyükşehir Belediyesi’ndeki işçi sürgünlerini eleştiren Milletvekili Olcay Kılavuz’a Başkan Seçer, belediyede çalışan kardeşi üzerinden yüklendi!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 Yılı Ocak Ayı Olağan Toplantısının 2. Birleşimi’nde iktidar ile muhalefet arasında işçi sürgünleri tartışması yaşandı. Geçtiğimiz günlerde MHP Milletvekili Olcay Kılavuz’ın katıldığı bir televizyon programında sürgünlerle ilgili eleştirilerine Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den sert yanıt geldi. MHP’li Meclis üyelerinin sürgünlere ilişkin eleştirilerine yanıt verirken, Kılavuz’u da unutmayan Seçer, Milletvekili Kılavuz’a, belediyede çalışan kardeşi üzerinden yüklendi!

 

MİLLETVEKİLİNE KARDEŞİ ÜZERİNDEN ‘AHLAK’ TEPKİSİ

Başkan Seçer, “Geçen gün bir milletvekili televizyonda ahlak dersi veriyor, İbret. Soralım bakalım; kardeşi ben yönetime geldiğimde hangi birimde kaç para maaşla çalışıyormuş? Şuanda bizden ayrılınca kaç para tazminat almış? Bir soralım. Bana ahlak dersi veriyor. Herkes aynaya baksın. Tabanını da yanıltmasın. Tabanında binlerce insan aç geziyor. Ama o milletvekilini kardeşi binlerce lira maaş alacak sonra bana ahlak dersi verecek, halkı kandıracak. O devirler bitti artık. Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Belediyeme katkı sunan herkes benim başımın tacı. Ama getirip getirip biz sanki kıyım yapıyor, insanların ideolojisinden dolayı onlara kötülük yapıyoruz gibi anlatmak bizi de üzüyor. Bu belediyede çalışanlar benim dönemimde işe girmedi. Binlerce insan sizin döneminizde işe girdi, binlercesi de çalışıyor. İnsanların gözünün içine bakarak yalan söylemeyin, insanları bize düşman etmeyin, toplumu karıştırmayın. Topluma nifak sokmayın. Ben kimi çıkartmışım, nasıl çıkartabilirim? Yönetime geldiğimizde son 6 ayda göreve getirilenler ahlaki değildir, seçime giderken eleman alamaz dedik çıkardık. Adam çalışmıyor, bankamatikçi. Her iktidarda böyle ama benim anlayışıma ters.

 

“3 TANE OY İÇİN İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYİN”

Bunlara da , ‘biz yollarımızı ayırmak istiyoruz. Gelin lütfen ayrılın, tazminat verelim’ dedik ama ‘hayır’ dediler. Nasıl olsa alışmışlar yıllarca çalışmamaya, :u kamburu ne yapacağım ben? Yollarımızı ayırmaya ve çıkacak tazminatı ödemeye karar verdim. Böyle halk daha karlı. Herkes işine bakarsa bu memlekette, belediyede iş barışı olur, herkes huzur içinde yarar. 3 tane oy için kendi tabanınızı konselüde etmek için, insanları insanlara düşmen etmeyin. Bu yanlıştır. Kimsede bana ahlak dersi vermesin” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA