TİY YÖNETİMİ BOMBALADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY YÖNETİMİ BOMBALADI!


 

Tarsus İdman Yurdu’nda yönetim “Görevinizi terk edin” eleştirilerine sent bir açıklama ile yanıt vererek adeta bombaladı!

ALİ ŞANLI

 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü yönetimi, yaptığı yazılı açıklama ile yönetici istifaları ve transfer yasağı üzerinden yapılan eleştirileri değerlendirdi.

“Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü sahipsiz değildir” denilen açıklamada, geçtiğimiz günlerde istifa ettiğini açıklayan yönetim kurulu üyesi Ender Özinç'in istifasının kabul edildiği bildirilerek, Özinç'in yapmış olduğu açıklamaların gerçeği yansıtmadığı savunuldu.

Açıklamada, takımın Teknik Direktör Ergün Penbe'nin talepleri doğrultusunda Antalya'nın Side bölgesinde ligin 2.yarısında başarılı sonuçlar almak için kampa girdiği hatırlatılarak,

“Hocamıza ve oyuncu grubumuza güveniyor ligin ilk yarısında kaybedilen puanların telafi edileceğinden şüphemiz olmadığını beyan ediyoruz” denildi.

 

GENEL KURUL PANDEMİYE TAKILDI

İstifalar ile gündeme gelen genel kurul sürecine dair de bilgilendirme yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere, yönetim kurulumuzca alınan kararla olağanüstü kongrenin toplanması için çağrıda bulunulmuş ve gerekli resmi başvurularımızda ilgili kurumlara iletilmiş, gelinen noktada pandemi koşulları gereği ‘olumsuz’ gerekçeli karar  tarafımıza daha önceden de bildirilmişti. Kulüp yönetim kurulumuz kongre gündemini '’ihtiyaç’ duyduğu zaman tekrar ilan edecektir. 13 Ağustos'ta göreve gelen Kulüp Başkanımız sayın Serhat Servet Dövenci sunduğu katkılar ile kapalı olan transfer yasağını kaldırmış, kulüpte yer alan futbolcu kadrosunun oluşmasına katkı sunmuştur. Alınan oyuncu grubu yine Teknik Direktörümüz Ergün Penbe'nin direktifleri ve eski Yöneticimiz Ender Özinç'in olumlu raporları ile transfer edilmiştir.

Ara transfer döneminde takımımızdan ayrılan tek oyuncu Şahin Şafakoğu olmuştur. Şafakoğlu'nun takımdan ayrılmak istemesi sonucu teknik heyetinde olumlu bakması ile sezon başında yapılan sözleşme kulübün menfaatleri doğrultusunda karşılıklı olarak fesihe uğramıştır. Kulübümüz bu oyuncuyla yapılan kontrat ve sözleşmelerden doğan nakdi zarar yaşamamıştır. Sosyal medyada dolaşan dedikoduların sadece yönetim kurulumuzu yıpratma ‘görevinizi terk edin’ çığırtkanlığı olduğunun bilincindeyiz.

 

ÖDEME İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Tarsus Belediye Başkanımız sayın Dr. Haluk Bozdoğan'ın Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı sayın Serhat Servet Dövenci'nin eski bir oyuncunun TFF'ye başvurması sonucu aldırdığı transfer yasağını kaldırma çalışmaları sürmektedir. Şuan için oyuncularımızdan TFF'ye başvuru yapan bir başka isim bulunmamaktadır. Takımda yer alan oyuncularımızın isteği ve talebi ile transfer taksitlerinin ‘öncelikli’ ödenmesine karar verilmiştir.

Tarsus İdman Yurdu'na gönül veren taraftarlarımız bilirler ki; Planlanan ve devam eden futbol sezonunda sürdürülen organizasyon şeması TFF Kurallarına uygun devam etmektedir. Kulübümüze Türkiye Futbol Federasyonunca hak görülen hak edişlerimiz de, yine taksitli ödemelere aktarılmaktadır.

Yönetim Kurulumuz ilkeleri olan bireylerden oluşmaktadır. Siyasi pencere oluşturulduğu iddiaları da asılsızdır. Maksadın Tarsus Belediye Başkanı sayın Dr. Haluk Bozdoğan'ı siyasi sataşmaya çekme mantığının ta kendisidir. Sayın Bozdoğan oluşturulan yönetim kurulunda her siyasi partiden isimlerin olmasını rica etmiş ve bugün oluşan kurulumuzda ülkemizde siyaset yapan partilerden temsilciler bulunmaktadır. Bu haliyle ortak akıl bilinciyle görev süremiz devam etmektedir.

Tarsus İdman Yurdu birilerinin hedefi için yıpratılmayacak kadar büyük bir tarihe sahiptir! Tarsus'un her renginden oluşan Yönetim Kurulumuz Seçimle gelmiş ve seçimle gidecektir” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA