BİR HEKİM DAHA COVİD-19’A YENİK DÜŞTÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR HEKİM DAHA COVİD-19’A YENİK DÜŞTÜ!


 

Mersinli Diş Hekimi Nedret Yılmaz Covid-19’a yenik düştü.

AYŞENUR ÖNAL

 

Mersinli bir diş hekimini daha Covid-19'a yenik düştü. Uzun yıllardır Mersin'de görev yapan ve geçtiğimiz günlerde sesi ile Covid-19'a yakalanan Diş Hekimi Nedret Yılmaz (69) yaşamını yitirdi. Yılmaz, vefatından 1 gün önce babası Gazi Albay Şükrü Eren’İ, aynı gün ise kardeşi Elektrik Mühendisi Gültekin Eren’i Covid-19 nedeniyle kaybetmişti.

 

“ARTIK BUNLARIN YAŞANMASINI İSTEMİYORUZ!”

Kentte koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren doktor sayısı 8’e, sağlık emekçisi ise 12’ye çıktı. Nedret Yılmaz'ın vefatı ile Mersin'de yaşamını kaybeden diş hekimi sayısının 2 olduğuna dikkat çeken Mersin Diş Hekimleri Odası Başkanı Süleyman Yaldız, yaşanılan kaybı büyük bir üzüntü ile karşıladıklarını söyledi. Acılarının büyük olduğunu söyleyen, “Her türlü önlemi alıyoruz ama hastalık yine de bizi buluyor. Artık bunların yaşanmamasını istiyoruz. Vatandaşımızın da bizim kadar özverili davranması gerekir. Lütfen maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyalım, daha fazla kayıp vermeyelim” diye konuştu.

 

NEDRET YILMAZ KİMDİR?

19 Ocak 1952 yılında babasının görevi nedeniyle Diyarbakır'da doğdu. 1975 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. Uzun yıllar kamu ve muayenehane hekimi olarak çalıştı. 2004 yılında Mersin Devlet Hastanesinden Diş Hekimi olarak emekli oldu. 30.11.2014 yılına kadar serbest diş hekimi olarak çalıştı. Göz Doktoru Erdal Yılmaz ile evli ve 2 çocuk annesidir.

Yılmaz Diş Hekimleri Odasında 1994 - 1996 yıllarında Yönetim Kurulu, 1996 - 1998 yıllarında Denetleme Kurulu Üyesi, 1998 - 2000 yıllarında Birlik Delegesi olarak çalıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA