TARSUS KARIŞTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS KARIŞTI!


 

CHP’li Tarsus Belediyesi’nde başkanlık katındaki 3 personel hakkında davranışlar ve haksız edinimleri gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Personelleri ifşa ettiği için hedef tahtasına oturtulmak istenen Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın eşi Derya Özinç Bozdoğan saldırılara karşı hukuk mücadelesi başlatacağını açıkladı.

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve eşi Derya Özinç Bozdoğan’ın parti içi çekişmeye yönelik mücadelesi sürüyor. Sık sık parti yönetimi ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile karşı karşıya gelen Bozdoğan ailesi son olarak 3 personelin görevinden uzaklaştırılıp soruşturma başlatılması ile hedef haline getirildi.

CHP’li Tarsus Belediyesi’nde başkanlık katındaki 3 personel hakkında davranışlar ve haksız edinimleri gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Personelleri ifşa ettiği için hedef tahtasına oturtulmak istenen Belediye Başkanı Haluk Bozdağan’ın eşi Derya Özinç Bozdoğan saldırılara karşı hukuk mücadelesi başlatacağını açıkladı.

 

DERYA ÖZİNÇ BOZDOĞAN’DAN SERT AÇIKLAMA

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yapan Derya Özinç Bozdoğan, “Mensubu olduğum , 2008 yılından itibaren aktif görevlerde bulunduğum CHP’nin siyaset anlayışına ve ahlakına aykırı gördüğüm, belediye başkanlık katında görevli 3 personelin davranış ve haksız edimlerini sözlü olarak ifşa etmem üzerine Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ilgili şahısları başka birimlere tayin etmiş akabinde haklarında soruşturma başlatmıştır.

Ez cümle bu durumu hazmedemeyen çalışan veya çalışanların manüpülasyonuyla gazeteci Burhan Ocakoğlu’nun sosyal hesaplarından yaptığı basın ahlak ve hukuk kurallarına aykırı yalan haberi çerçevesinde hem birilerini mağdur gösterme gayesiyle gerçekleri saptırmış hem de kişiliğime, kadınlığıma, ahlakıma, siyasi görüşüme çirkin, onur kırıcı, küçük düşürücü hakaretlerde bulunmuştur. Bu gazetecinin, çalışanların ne yaptığını cesurca yazmasını beklemek zaten realiteye aykırıdır.

 

“HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN ŞEYTANDIR”

Bu  mesnetsiz saldırı karşısında tarafıma gerek telefonla, mesajla ulaşan, ziyaretime gelen, sosyal medya hesaplarında kınama mesajı yazan her bir cana selam olsun. Bu canlara ant olsun ki Ahmet Arif’in şiirinde dediği gibi ‘Nerede olursan ol, içerde, dışarıda, derste, sırada, yürü üstüne üstüne, tükür yüzüne celladın, fesatçının, hainin... Dayan kitap ile dayan diş ile tırnak ile...’  hakim düşüncemle her daim, her haksız olaya karşı toplumsal varlığımı hissettireceğim.

Tarsus’ta ifa ettiğim avukatlık meslek ve siyasi kişiliğimle, haksız olgu ve olaylar karşısında sahip olduğum ahlak, siyasi toplumsal değerlerimle ve ‘haksızlık karşısında susan şeytandır’ şiarımla onurluca mücadele  etmeye devam edeceğimi, yalan haberle basın ahlakına aykırı hareket eden ve tarafıma hakaret eden gazeteci hakkında ilgili hukuki süreci başlattığımı kamuoyuna arz ederim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA