YASAK İSTİFA GETİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YASAK İSTİFA GETİRDİ


 

Transfer yasağı 750 bin lira bir türlü ödenmediği için kalkmayan Tarsus ekibinde ilk istifa Ender Özinç’ten geldi.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Kırmızı Gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda sular durulmuyor. İlk yarı ligde kötü performans gösteren Sarı Lacivertli kulüp şampiyonluk yarışından erken kopmuştu. Bu yetmez gibi sezon içinde oyuncuların maaşlarını alamadığı haberleri ile gündemden düşmeyen Tarsus İdman Yurdu’nda yeni bir kriz boy gösterdi.

750 Bin Lira bir türlü ödenmediği için transfer yasağı bulunan Tarsus ekibinde ilk istifa Ender Özinç’ten geldi.

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ender Özinç, kulübün sürüklendiği çıkmaza tepki olarak istifa etti.

Özinç yaptığı açıklama ile “Yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğüm Yönetim Kurulu Üyeliği'nde transfer tahtasının kapalı olması ve kulübümüzün parasız kalmasından dolayı çok zor günler geçirdim. Bu benim şansım ve kaderimmiş galiba... Dün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda, 750.000 TL paranın yatması, ihtiyaç olan yerlere 3 veya 4 iyi transfer yapıp play off'tan şampiyon olma gibi hayallerim vardı. Dün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'na 4 aydır ortada olmayan, toplantılara katılmayan ve istifa ettiği halde istifası kabul edilmeyen Duran Çalışır kulübe geldi. Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı. Duran Çalışır transferin açılmaması gerektiğini, açılsa bile şampiyon olamayacağımızı belirtti. Kulüp başkanı Serhat Servet Dövenci Bey ve Yönetim Kurulu Üyeleri bunu kabul ettiler. Herhalde para verecek kişi kalmadığından geçen yıl gibi aynı düzen ve şebeke ile devam edecekler. İşin başına gelenler memleketin kaderiyle oynayanlar Allah’ından bulsunlar. Taraftar gruplarının hepsi benim arkadaşım, dostumdur. Telefonum herkese 7/24 saat açıktır. Beni yönetici değil abileri olarak görmelerini isterim. Şahin Kırbıyık Beyefendi'nin gücü, namı, şanı, parası çoktur, adamlığı ön plandadır. Memleket sevdası kalbindedir. 28 Şubat kongre sürecinde aday olacağı kanaatindeyim. Şahsım olarak bende onu her türlü destekleyeceğime söz veriyorum. Kimliği önemli değil, memlekete ne vereceğine bakmak lazım. Ender Özinç olur olmaz memleket sevdalısı olarak arkadaşlarım ve dostlarımdan desteklerini bekliyorum. Bu Ali Cambaz oyunları içerisinde takımı play off'a çok yakın bir yerde bırakıyorum. İhanet etmeyin. Beni destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Dün akşam verdiğim karar ile Tarsus İdman Yurdu yöneticiliğinden istifa ediyorum. Sayın Haluk Bozdoğan bu düzen böyle gitmez”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA