İŞÇİLER MAHSUR KALIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞÇİLER MAHSUR KALIYOR!


 

İş çıkış saatleri Mersin Serbest Bölge önünde oluşan trafik sıkışıklığına bir de tırların eklenmesi ile saatlerce Mersin Serbest Bölge’de sıkışan tekstil işçileri isyan etti! Dev Tekstil, sorumluları göreve çağırdı.

AYŞENUR ÖNAL

 

İş çıkış saatlerinde oluşan yoğun trafiğe bir de tırlar eklenince saatlerce yollarda esir kalan tekstil işçileri isyan etti. Zaten sıkışık olan Mersin trafiğine bir de tırlar eklenince yollarda kalan işçiler, en azından iş çıkış saatleri için çözüm arıyor.

Olayı gündeme getiren Dev Tekstil Çukurova Temsilciliği, Mersin Serbest Bölge (MESBAŞ) sorumlularına seslendi. İşçilerin isyanını dile getiren Dev Tekstil Çukurova Temsilcisi Ahmet Subaşı, “Mersin Serbest Bölge'de işçiler iş çıkışı saatlerinde tırlar nedeniyle zaman kaybediyor. Serbest bölgeye giriş çıkış yapan tırlar iş çıkış saatlerine denk geldiği için, akşam 18.00'den sonra ortalama yarım saat boyunca işçilerin serbest bölgenin içinde mahsur kalmasına neden olmaktadır. Bu süre zarfında bölge kapısına bile zoraki varıyorlar” sözlerine yer verdi.

 

“MESBAŞ YETKİLİLERİNİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ”

Hali hazırda işçilerin zaten düşük ücret aldığına değinen Subaşı, “Mersin Serbest Bölge işçilerinin çok zor şartlarda ne kadar düşük ücretlerle çalıştıkları bilinmektedir. İşçilerin çektiklerine birde TIR'lar nedeniyle yaşanan trafik eklenmektedir. İşçiler birde zaman kaybı yaşamaktadır. Zamanları çalınmaktadır. Bu sorun çözülmeli, iş bitiminde TIR giriş çıkışları durdurulmalı, işçileri mağdur etmeyecek düzenleme yapılmalıdır. MESBAŞ yetkililerini göreve çağırıyoruz” diye seslendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA