KAMP SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAMP SÜRÜYOR


 

İlk yarının sona ermesi ile Antalya yolunu tutarak kampa giren İçel İdman Yurdu’nda gündem transfer!

ALİ ŞANLI

 

TFF 3’nci Ligde mücadele eden İçel İdman Yurdu, 34 puan ile ilk yarıyı 2’nci sırada tamamlamıştı. İlk yarının sona ermesi ile verilen arada 4 gün izin yapan Kırmızı Lacivertliler hafta başında ise Antalya yolunu tutarak 13 günlük kampı başlattı. Günde çift idmanla ikinci yarıya hazırlanan Mersin ekibi, idmanların ilk haftasında kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışacak. Antalya kampında 5’de hazırlık maçı yapacak olan Kırmızı Şeytanlar sırası ile Arnavutköy, Derincespor, Nevşehirspor,  Aksarayspor ve Bayrampaşa ile hazırlık maçı oynayacak.

Ayrıca Antalya kampında bir çok oyuncu deneyen İçel İdman Yurdu’nda, henüz hiçbir oyuncu ile anlaşma sağlanamadı. Takıma takviye yapmak isteyen yönetim, dış transferde bazı isimlerle görüşse de imza aşamasına gelen oyuncu bulunmuyor.

Hafta sonuna en az 3 oyuncu ile anlaşıp idmanlara çıkarmayı düşünen yönetim hocanın verdiği liste doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ettiği gelen bilgiler arasında.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA