ERKEN HAVLU ATTILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERKEN HAVLU ATTILAR


 

Lig başından beri 19 karşılaşmaya çıkan Tarsus İdman Yurdu yalnızca 7 galibiyet aldı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Kırmızı Gurupta şampiyonluk mücadelesinden erken kopan Tarsus İdman Yurdu, ilk yarı oynadığı futbol ile geçer not alamadı. İnişli çıkışlı grafik çizen Sarı Lacivertli ekibin bu halleri önce şampiyonluk yarışından kopmasına ardından da elinde tek kalan play-off şansını zora sokmasına neden oldu.

 

KARNE PARLAK DEĞİL

Tarsus İdman Yurdu ilk yarı 19 karşılaşmaya çıktı. Ligin başlarında iyi futbol oynasa da bunu ilk yarının bütününe yayamayınca şampiyonluk yarışından erken kopmasına neden oldu. Oynadığı 19 karşılaşmada 7 galibiyet alan Sarı Lacivertli kulüp 6 maçta ise maçlardan mağlup ayrılarak zirve yarışından erken kopmasına neden oldu.

 

İSTİKRARSIZ FUTBOL

İlk yarı boyunca istikrarsız futbolu taraftarını üzerken elinde tek kalan play-off şansını da zora sokması tepkilerin artmasına neden oldu. İlk yarı 6 maçta berabere kalan Sarı Lacivertli kulüp 6 maçta ise mağlubiyetle ayrılarak taraftarını üzdü. Rakip kalelere 28 gol atarak bu alanda iyi performans sergilese de kalesinde 20 gol görerek defansif anlamda takımın zaaflarının olduğunu da gösterdi.

 

BEKLENMEDİK YERDELER

İlk yarı boyunca oynadığı 19 karşılaşmada 27 puan toplamayı beceren Tarsus İdman Yurdu ilk yarı bittiğinde puan cetvelinde kendine 10’ncu sırada yer bulabildi. İlk yarı karnesi ile yetersiz futbolunu yetersiz kadroya bağlayan yönetim devre arası transfer yapmayı düşünse de transfer tahtasının  kapalı olması, açılıp açılmayacağı ise belli olmaması kafaları karıştırıyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA