TEMPO ARTIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEMPO ARTIYOR


 

Salon sporlarında Mersin temsilcileri bu hafta da bir birinden zorlu maçlara çıkacak.

ALİ ŞANLI

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde oynayan Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi, 16 Ocak’ta 9’ncu hafta maçında İzmir deplasmanında Çeşme Belediyesi ile karşılaşacak. Bu karşılaşma saat 14.00’da oynanacak. İzmir deplasmanından dönen Mersin’li kadınlar bu defa 3 gün sonra lider Emlak Konut’u misafir edecek. Maç saat 14.00’da Mersin Üniversitesi spor salonunda oynanacak.

Türkiye Basketbol 2’nci Liginde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK takımı ise 23 Ocak’ta ligin 8’nci haftasında Etimesgut Belediyesi ile puan maçına çıkacak. Saat 17.00’da oynanacak olan karşılaşma saat 17.00’da başlayacak. Erkek Basketbol takımı 30 Ocak’ta ilk yarının son maçı olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımı ile karşılaşacak.

Türkiye 2’nci Lig Kadınlar Voleybol Liginde ise 2 Mersin ekibi zirve yarışı yapıyor.3’ncü sırada bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi ligin 11’nci haftasında Pema Kolejine konuk olacak.Maç 17 Ocak’ta saat 14.00’da oynanacak. Lig sıralamasında 4’ncü sırada olan Mersin Yenişehir Belediyesi M.İST Antakya deplasmanına gidecek. Antakya deplasmanında Antakya Belediyesi ile oynanacak olan karşılaşama 17Ocak’ta saat 15.00’da oynanacak.

Ligin 11’nci haftasında Tarsus Belediyesi ise Hatay Voleybol ligden çekildiği için haftayı maç yapmadan geçecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA