GÜLNAR ÇAMLIK MESİRE ALANI FİDANLARLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR ÇAMLIK MESİRE ALANI FİDANLARLA BULUŞTU


 

Haber Merkezi

 

Daha yeşil bir ilçe ve daha yaşanabilir bir gelecek hedefiyle ağaçlandırma çalışmalarını sürdüren Gülnar Belediyesi, Gülnar Çamlık Mesire alanında Orman Genel Müdürlüğünden temin edilen limoni servi, biberiye, ceviz ve badem fidanlarını toprakla buluşturdu. Gülnar Belediyesi ekipleri bu kapsamda güzel görünümü açısından limoni servileri, sağlığa birçok yararı bulunan biberiyeleri, üreticiliğe dikkat çekmek açısından en güzeli ilçede yetişen badem ve ceviz fidanlarının dikimini gerçekleştirdi.

Ağaçlandırma çalışmalarının ilçemizin geleceği için ve görsellik açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar “Gülnar’ın iklimine uygun ve görsellik açısında da limoni servileri ve sağlığa birçok yararı olan biberiye fidanlarımızı Gülnar Çamlık Mesire alanımızda toprakla buluşturduk. Ayrıca aroması bakımında en güzeli ilçemizde yetişen badem ve ceviz fidanlarımızın da dikimini gerçekleştirdik. Havayı temizleyen, karbondioksiti oksijene çeviren ağaçlar anlayışıyla diktiğimiz tüm fidanlara gözümüz gibi bakacağız ve çocuklarımıza daha yeşil ve güzel bir dünya bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz. Mevsimin uygunluğuna ve temin edebileceğimiz fidanlara göre dikebildiğimiz kadar ağaç dikmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA