İLK YARI KARNESİ İYİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK YARI KARNESİ İYİ


 

İlk yarının tamamlanması ise kamp sürecine giren İçel İdman Yurdu, yapacağı takviyeler ile ikinci yarıya güçlü girmeyi planlıyor.

ALİ ŞANLI

TFF 3’ncü Ligde ilk yarı tamamlandı. 4 gurupta 67 takım bir süt lige çıkmak için mücadele etti. Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu ise 3’ncü Lig 3’ncü gurupta şampiyonluk mücadelesi veriyor. İçel İdman Yurdu’nun ilk yarı karnesine bakıldığında dar olan kadro ile büyük bir iş ortaya çıkardığı görülüyor.

EN AZ GOL YİYEN EKİP

4 gurup incelendiğinde Kırmızı Lacivertli ekip kalesinde gördüğü 7 gol ile en az gol yiyen ekip oldu ilk yarı itibari ile. Kalesini neredeyse gole kapatan İçel İdman yurdu rakip kalelere ise 25 gol bırakarak bu alanda da başarılı görüldü. Oynadığı 16 karşılaşmada 10 galibiyet alarak kazanma alışkanlığı yakalayan Mersin ekibi bu galibiyetler takımı zirve yarışının içinde tuttu.

FUTBOLU TARTIŞILDI

Lig boyunca sergilediği futbol tartışılsa da İçel İdman Yurdu kazanarak yoluna devam etmesini bildi. 16 maçın 42ünde berabere kalan Kırmızı Şeytanlar sadece 2 mağlubiyet alarak sahadan boynu bükük ayrıldı. İlk yarı oynadığı 16 karşılaşma sonunda 35 puanlı Somaspor’un 1 puan gerisinde 34 puan ile ilk yarıyı 2’nci sırada tamamladı.

KAMP ANTALYA’DA

Elindeki dar kadro ile iyi bir ilk yarı geçiren İçel İdman Yurdu devre arasını Antalya yolunu tutan ekiplerden oldu. 13 günlük kamp boyunca kondisyon ve taktik çalışacak olan İçel İdman Yurdu diğer taraftan takıma yapacağı takviyeler ile ikinci yarıya güçlü girmeyi planlıyor. Transferde ilk olarak yaratıcı bir orta saha ve forvet hattına atletik en az iki oyuncu almayı düşünen Mersin temsilcisi bu transferleri ikinci yarı başlamadan kampa yetiştirme peşinde olduğu gelen bilgiler arasında.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA