“TARSUS HALKI İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ, BENİM İÇİN DEĞİL” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“TARSUS HALKI İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ, BENİM İÇİN DEĞİL”


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, belediyenin stratejik birimlerinde görev yapan teknik personelleri, saha çalışanları ve birim müdürleriyle yaptığı toplantıda, “Elimizden gelen en iyi çalışmayı ortaya koymak zorundayız. Bunun siyaseti yok. Tarsus için çalışıyoruz. Burada yaptığınız her çalışma Tarsus için, Tarsus halkı için yapılan çalışmadır. Haluk Bozdoğan için yaptığınız çalışma değildir” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan İmar Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi.

İşlerin ve projelerin hızlandırılması, aksayan yanların belirlenmesi ve sorunların giderilmesi amacıyla yapılan toplantıda Başkan Bozdoğan, her birim hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Başkan Bozdoğan, “2021 yılında kentin yorgunluğunu ortadan kaldıracak bir çalışma ortaya çıkarmamız gerekir. Tek bir hedefim var: Verdiğim sözleri yerine getirmek ve Tarsus’u ekonomik ve sosyokültürel anlamda ayağa kaldırmak. Bunu ekip çalışması ile yapacağız. İş disiplinini ve meslek ahlakını çok önemserim.  Gündemimiz işimiz, projelerimiz olmalı. Bir belediyede siyasal ve duygusal kutuplaşma önce o belediyeye zarar verir. Öyle bir kutuplaşmada biz zararlı çıkarız. Daha da kötüsü halk zararlı çıkar. Tarsus halkına böyle bir kötülük yapamayız. Elimizden gelen en iyi çalışmayı ortaya koymak zorundayız. Bunun siyaseti yok. Tarsus için çalışıyoruz. Burada yaptığınız her çalışma Tarsus için, Tarsus halkı için yapılan çalışmadır. Haluk Bozdoğan için yaptığınız çalışma değildir. Bütün belediye çalışanlarımızın en başta da amirlerin bu bilinç ve sorumlulukla çalışmasını istiyorum. Burada biri için olanaklı olanı herkes için olanaklı kılmak zorundayız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA