| Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 


 

Mersinli hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağına uysa da, hafta içleri çıkan pozitif vakalar ile hastaneleri dolduruyor!

AYŞENUR ÖNAL

 

Sağlık Bakanlığı’nın geçtiğimiz haftalarda yaptığı Covid-19 uyarılarını hafta içleri dikkate almayan Mersinliler, hafta sonları uygulanan sokağa çıka yasaklarına uyuyor.

Artan vaka sayıları ile ülkede 1’inci sıralara oturan Mersin yoğun bakım doluluk oranı ile de korkutmuştu. Vatandaşa yapılan uyarılara rağmen hafta içleri sokaklar ve alışveriş merkezleri dolup taşarken, hafta sonları uygulanan yasaklara vatandaş uyuyor.

Önlemlerin yeterli olmadığını Mersin için özel önlemler alınması çağrısı yapan Mersin Tabip Odası ise dikkate alınmamıştı. Mersin İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu ile birlikte hareket etmek için de defalarca kez çağrı yapan Tabip Odası’nın bu çağrısına kulak verilmedi. Alınmayan önlemlerin faturasını sağlık emekçileri ve işçiler canları ile öderken, gözler Sağlık Bakanlığı’nın yapacağı açıklamalara çevrildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA