HAYIRSEVER ÖZTÜRK AİLESİNDEN ANAOKULU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAYIRSEVER ÖZTÜRK AİLESİNDEN ANAOKULU


 

Haber Merkezi

Hayırsever Ali Gökhan Öztürk tarafından Akdeniz İlçesi Nusratiye Mahallesi’nde yaptırılacak olan 4 derslikli anaokulu için protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen imza törenine Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra; İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ve Hayırsever İş İnsanı Ali Gökhan Öztürk katıldı.

Vali Ali İhsan Su törende yaptığı konuşmasında böylesine anlamlı bir bağışın hem ilimize hem de ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, hayırsever Öztürk’e eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Hayırsever Ali Gökhan Öztürk ise okulu en kısa sürede bitirerek teslim edeceklerini belirterek, gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Ali İhsan Su’ya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Akdeniz İlçesi Nusratiye Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Fatma-Hulusi Öztürk Anaokulu’nun yapımına ilişkin protokol, Vali Ali İhsan Su, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ve hayırsever Ali Gökhan Öztürk tarafından imzalandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA