GÖZLER TRANSFERLERDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖZLER TRANSFERLERDE


 

ALİ ŞANLI

2020-2021 Futbol Sezonunda 2. Transfer ve Tescil dönemi  (5 Ocak 2021)  tarihinde resmen başlamıştı.  Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre, 2’nci Transfer ve Tescil dönemi 1 Şubat 2021 tarihinde sona erecek. İçel İdman Yurdu ve Tarsus İdman Yurdu’nun dört gözle bekledi zaman geldi. Şimdi gözler bu kulüplerde takımların nasıl takviye yapacağı merak konusu.

Bilindiği gibi İçel İdman Yurdu evinde Altındağspor’u yenerek ilk yarıyı 2’nci sırada tamamladı. Maçın ardından oyunculara 4 gün izin verilmişti. Pazar günü izinler sona erdikten sonra İçel İdman Yurdu 13 günlük kamp için Antalya’nın yolunu tutacak. 13 günlük kamp boyunca kondisyon yüklemesinin ardından hazırlık maçları yapacak.

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Tarsus İdman Yurdu’nda işler biraz daha karışık gibi görünüyor. Sarı Lacivertli kulüpte transfer tahtasının kapalı olduğu, yasağın kalkıp kalmayacağı belirsizliği sürüyor. Şampiyonluk yarışından erken kopan Tarsus İdman Yurdu elinde sadece play-off şansı kalmıştı. Tarsus İdman Yurdu 18 maçta 24 puan toplayarak ilk yarıyı 12’nci sırada tamamlamıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA