PARKELER ISINIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PARKELER ISINIYOR


 

Liglerinde belirledikleri hedeflere adım adım giden Çukurova Basketbol ve Mersin Büyükşehir Belediyesi takımları bu haftaki maçlarını alarak ligde ki yarışlarına kaldıkları yerden devam edecekler.

ALİ ŞANLI

 

Salon sporlarında Mersin ekipleri parkeleri ısıtacak. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Liginde zirve yarışı veren Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi ligin 16’ncı haftasında Beşiktaş HDI Sigorta’ya konuk olacak. Ligde 3’ncü konumda olan Çukurova Basketbol 9 Ocak’ta saat 15.30’da  Beşiktaş ile karşılaşacak.

 

RAKİP KANARYA

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde oynayan Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK bugünkü rakibi Fenerbahçe Gelişim takımı.

Saat 14.00’te Mersin Üniversitesi Spor Salonunda karşı karşıya gelecek olan iki ekipte maç saatini bekliyor. Mersinli kadınlar geçen hafta Menemen Belediyesi Karşıyaka Koleji karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alarak taraftarını üzmüştü.

Fenerbahçe Gelişim karşısında galibiyet için çıkacak olan Mersin Büyükşehir ekibinde tek parola galibiyet. Mersinli kadınlar ligde 8 puanla 12’nci sırada bulunuyor.

 

 “FENERBAHÇE MAÇINI KAZANARAK ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ”

Antrenör İbrahim Sağdıç, takımın maça sıkı bir şekilde hazırlandığını ifade ederek, galibiyetle çıkış yakalamak istediklerini belirtti. Sağdıç, “Fenerbahçe maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yarın iyi oynayacağımızı, kazanacağımızı düşünüyorum. Biz iyi ve büyük bir aileyiz. Yarın inşallah aile olarak mutlu olacağımız bir maç oynarız” dedi.

 

GALİBİYET İÇİN GİTTİLER

Türkiye 2’nci Lig Erkekler Liginde mücadele eden Mersin Büyükşehir GSK ise ligin 6’ncı haftasında Kayserigaz GSK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligde hedef olarak şampiyonluğu belirleyen Mersin temsilcisi Kayseri deplasmanından puanla dönerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak istiyor.

Ligin 6’ncı haftasında oynanacak olan Kayserigaz GSK Mersin Büyükşehir GSK maçı 9 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak.

 

RAKİP SAHAYA ÇIKMIYOR

Türkiye Kadınlar Voleybol 2’nci Liginde şampiyonluk yarışı veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Voleybol takımı ikinci yarının ilk haftasını boş geçecek. Pazar günü Hatay Voleybol takımı ile oynanması gereken karşılaşma rakip takımın ligden çekilmesi nedeni ile Mersin ekibi haftayı boş geçecek.

Mersin ekibi ikinci yarının ikinci maçını ise 17 Ocak’ta Pema Koleji ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA