EĞİTİMCİNİN HAKARETLERİ MECLİSE TAŞINDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EĞİTİMCİNİN HAKARETLERİ MECLİSE TAŞINDI!


 

Mersin Erdemli Kocahasanlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Onur Ö., sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla Türkiye’nin manevi şahsiyetleri, CHP başta olmak üzere bazı siyasetçileri, milletvekillerini, belediye başkanlarını, Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerini hedef alan paylaşımlarda bulundu. Onur Ö., yaptığı paylaşımlarda; öğrencilerin görüntülerini paylaşarak “Ebubekir Sofuoğlu hocamızın paylaştığı konu. Bu görüntüyü savunan kişiler var düşünebiliyor musunuz” dediği, Kurtuluş Savaşı kahramanı İsmet İnönü’nün fotoğrafını paylaşarak iftira ve aşağılamalarda bulunduğu ortaya çıktı.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un yanıtlaması istemiyle verdiği önergesinde “Okullarımız, ‘Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür’ nesiller yetiştirilmesi gereken yerlerdir, iktidar partisi ya da başka bir partinin seçim bürosu veya propaganda merkezi değildir” dedi. 6


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA