YENİ YIL UMUT OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİ YIL UMUT OLDU


 

Profesyonel Lig’ler de müthiş performans gösteren Mersinli ekiplere 2021 umut oldu.

ALİ ŞANLI

 

Mersin’in profesyonel Lig’lerde oynayan ekipleri yeni yılın ilk maçlarını kazanarak, 2021’e müthiş girdiler. Liglerinde hedefi olan ekipler kazanarak yollarına devam ederken devre arası yapacakları takviyelerle daha iddialı konuma gelmeleri bekleniyor. Türkiye Kadınlar Süper Liginde oynayan Çukurova Basketbol başta olmak üzere Belediye takımları da kazanarak ligde bizde varız dedi.

 

ZİRVE İNADI SÜRÜYOR

Kadınlar Basketbol Süper Liginde oynayan Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi yeni yılın ilk maçını kazanarak zirve yarışından kopmadı. Evinde Nesibe Aydın Basketbol takımını yenerek haftaya başlayan Mersin temsilcisi 15 maçta topladığı 25 puan ile ligde 3’ncü sırada yer alıyor. Çukurova Basketbol ligin 16’ncı haftasında ligin güçlü takımlarından Beşiktaş HDI Sigorta ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 9 Ocak’ta oynanacak.

 

İLK GALİBİYET

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi yeni Yılla beraber ligde ilk galibiyetini 6’ncı hafta da aldı. İlk 5 maçını farklı şekilde kaybeden Mersin Büyükşehir ekibi 2 Ocak’ta oynadığı Global Connect Travel Düzce ekibini 79-65 yenerek galibiyetle tanışmıştı. Aldığı bu galibiyetle morallenen Mersin’li kadınlar 5 Ocak’ta oynayacağı Menemen Belediyesi Karşıyaka Çarşı Koleji maçına daha iddialı çıkacak.

2’nci Lig Erkekleri Basketbol Liginde oynayan Mersin Büyükşehir Belediye’si de yeni yıla galibiyetle girdi.  Ligde şampiyonluğa oynayan Mersin temsilcisi yeni yılın ilk maçını kazanarak şampiyonluk şansını sürdürdü. Büyükşehir ekibi 9 Ocak’ta Kayserigaz GSK ile deplasmanda oynayacak.

 

TİY’DE DEĞİŞİM ŞART

2’nci Lig Kırmızı gurupta oynayan Tarsus İdman Yurdu son oynadığı 3 karşılaşmada 1 puan alarak ligde hedefsiz kalma yolunda hızla ilerliyor. Neredeyse her hafta farklı oyun sergileyen, mağlubiyetlere çare bulamayan Sarı Lacivertli ekip ara transfer döneminde kadro değişikliğine gitmez, takviye yapmaz ise bu sezonu da çöpe atmakla karşı karşıya kalacak. Tarsus İdman Yurdu 6 Ocak’ta deplasmanda Kırıklarelispor ile olmak ya da olmamak maçına çıkacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA