TAŞUCU KANALİZASYON HATTINA KAVUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAŞUCU KANALİZASYON HATTINA KAVUŞTU


 

Haber Merkezi

 

MESKİ Genel Müdürlüğü, Silifke İlçesi’nde bulunan ve eskiden Taşucu Beldesi olarak bilinen bölgede yer alan Taşucu, Kum, Bolacalıkoyuncu, Gülümpaşalı Mahallelerinin uzun yıllardır süre gelen kanalizasyon sorununa son verdi.

MESKİ’nin sözleşme bedeli 9 milyon 138 bin TL olan kanalizasyon imalatları kapsamında, Ø400 milimetre çapında 8 bin 355 metre terfi hattı, Ø1000 milimetre çapında 168 metre cazibeli hat, 2 adet paket atıksu terfi merkezi, 5 adet kanalizasyon bacası, 7 adet tahliye vana odası ve 7 adet vana odasının yapımı tamamlandı. Taşucu bölgesinin atıksuları Terfi Merkezi aracılığıyla Silifke Atıksu Arıtma Tesisi'ne iletilerek, arıtma işlemi gerçekleştiriliyor. MESKİ’nin çalışmaları sayesinde mahalle sakinleri yıllardır bekledikleri kanalizasyon altyapısına kavuştu.

Taşucu Mahallesi Muhtarı Adnan Uysal, “Sayın Belediye Başkanımız Taşucu’na geldiği zaman; ‘ben bu terfi hattını yılsonuna kadar bitireceğim’ diye söz vermişti. Bu sözünü tuttu. Taşucu’na çok iyi bir iş yapıldı. Taşucu’nun biraz daha önü açıldı. Bizim uzun süredir beklentimiz olan altyapımız ana terfi hatları bitti. Mahallemizde her yer, sokaklarımız tertemiz olacak. Görüntü kirliliği kalmayacak. Bunların hepsi bu aşamadan sonra daha güzel olacak. Terfi istasyonu bağlandıktan sonra denizlerimiz daha temiz olacak. İnsanlar daha güvenle denize girebilecekler” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA