65 YAŞ ÜSTÜ GENÇLERE ŞEHİR TURU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

65 YAŞ ÜSTÜ GENÇLERE ŞEHİR TURU


 

Yeni bir yıla girerken 7’den 70’e herkesi düşünerek hareket eden Mezitli Belediyesi, 65 yaş üstü için de özel etkinlikler planladı. 2020 yılına veda ederken 65 yaş üstü gençlere üstü açık otobüsle şehir turu yaptırıldı. Uzun zamandır kısıtlamalar nedeniyle evlerinden çıkmayan 65 yaş üstü gençlere üstü açık otobüslerle  30 Aralık Çarşamba ve 31 Aralık Perşembe günleri, kentin tarihi ve doğal güzelliklerine şehir turu yaptırıldı.. Müzikler eşliğinde dans ederek, Viranşehir, Soli Pompeiopolis, Mehmet Altunören Gençlik Merkezi, Gülbahar Özmen Aktif Yaş Alma Evi, Amfitiyatro, Davultepe Aktif Yaş Alma Merkezi gibi yerleri ziyaret eden ve ana cadde ve sokakları gezen grup, turun sonunda çeşitli ikramların yapıldığı Sanat Çarşısında mola verdi.

 

YAŞADIĞIMIZ KENTİ TANIMA İMKANI BULDUK

Çarşıyı gezerek alışveriş yapan, sevdiklerine çeşitli hediyeler alan 65 Yaş Üstü Gençler, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür etti. Mezitli’de yaşadıkları halde pek çok çalışmadan haberlerinin olmadığını ifade ederek, “Bizim gibi ileri yaşta insanların faaliyette bulunacağı, kaliteli zaman geçireceği bu denli farklı tesisler olduğunu görmek bizleri hem şaşırttı hem mutlu etti. Pandemi süreci sona erer ermez ilk işimiz buralarda verilen kurslara, yapılan etkinliklere katılmak olacak. Kendi kentimizde turist gibi üstü açık otobüslerle gezmek çok eğlenceliydi” dediler.

 

MERSİNLİLER, MAMİ İLE 2021’E MERHABA DİYECEK

Mezitli Belediyesinin 2021’i karşılama etkinlikleri bunlarla sınırlı kalmıyor. 31 Aralık akşamından başlayarak 2021’in ilk saatlerine kadar devam edecek olan sevilen sanatçı MAMİ konseri yeni yıl coşkusunu  Mersinlilerin evlerine kadar taşıyacak. Mersin gecelerinin vazgeçilmez sanatçılarından birisi olan MAMİ birbirinden güzel şarkıları ile 2021’e merhaba’ diyecek. Özel bir mekanda gerçekleşecek MAMİ konserine seyirci alınmayacak ancak tüm konser Mezitli Belediyesinin Sosyal Medya hesaplarından paylaşılacak.

Yeni yılda herkesin beklentilerinin gerçekleşmesini dilediğini ifade eden Başkan Neşet Tarhan, “El ele vererek bu kötü günleri bir an önce atlatacak, geleceği birlikte güzelleştireceğiz. Bunun için kimseden umut beklemeye ihtiyacımız yok. Morallerimizi birlikte yükselteceğiz. Uzun süredir evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ,insanlarımıza Mezitli’nin güzel havasında bir kent turu yaptırmak aynı zamanda da yaşadıkları kentin güzellikleri tanımalarına vesile olmak istedik. Güzel bir etkinlik oldu” dedi.

 

‘HER ŞEY YENİ YILDA ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK’

Her yeni yılda tüm insanların bir takım beklentileri, umutları olduğunun altını çizen Başkan Tarhan,  “Ben herkesin yeni yılda beklediklerinin hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum. Bir an önce sağlıklı günlere kavuşmayı, sevginin ve dünya barışının egemen olmasını diliyorum. Hastaların kısa sürede şifa bulmasını diliyorum. Hasta yakınlarına sabır diliyorum. Cezaevinde kalanların bir an önce özgürlüklerine ve ailelerine kavuşmalarını diliyorum. Çocuklarımızın, insanlarımızın geleceklerinin daha iyi olmasını diliyorum. Bu olumsuzluklar gidecektir.

Her şey yeni yılda çok daha güzel olacak. Daha doğrusu çok daha güzel olmak zorunda. El ele vererek geçeği güzelleştirecek olan bizleriz. Bunun için kimseden yardım beklemek durumunda değiliz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA