Akdeniz Belediyesi sokakları yeniliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz Belediyesi sokakları yeniliyor


 

Akdeniz Belediyesi; kentteki farklı kurumların yeraltı şebeke yenileme çalışmaları sonucu zarar gören sokaklarda asfalt yama çalışmasının yanı sıra; kilit taşı, kaldırım ve bordür taşlarını yenileme hizmetine hız verdi.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi; kentteki farklı kurumların yeraltı şebeke yenileme çalışmaları sonucu zarar gören sokaklarda asfalt yama çalışmasının yanı sıra; kilit taşı, kaldırım ve bordür taşlarını yenileme hizmetine hız verdi.

Güçlendirilen personel, araç ve ekipman sayısıyla; Hamidiye, Kiremithane, Güneş, Gündoğdu, Müfide İlhan, Siteler, Karacailyas, Çilek, Nusratiye, Mesudiye, Anadolu, İhsaniye, Camişerif, Çankaya, Mithat Paşa, 3 Ocak, Kültür, Yeni Mahalle, Yeşilçimen ve Yenitaşkent gibi farklı mahallelere çıkarma yapan Fen İşler Müdürlüğü ekipleri; MESKİ ile Toroslar EDAŞ gibi kurumların yeraltı şebeke yenileme projeleri için kazılan sokaklarda asfalt yama çalışması yapıyor; kaldırımları, kilit taşı ve bordürleri yeniliyor.

 

“AMACIMIZ, YAĞIŞLAR SONUCU OLUŞACAK MAĞDURİYETLERİ ENGELLEMEK”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; aynı anda birçok mahalle ve sokakta devam eden çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, farklı kurumların ilçeye bağlı mahallelerde yaptığı yer altı çalışmaları sonucu birçok sokağın zarar gördüğünü belirtti. “Fen İşleri Müdürlüğümüz, diğer mahallelerimizde de yama ve tamirat çalışmalarını programa aldı ve çalışmalarına aralıksız devam edecek” diyen Başkan Gültak;  “Amacımız, önümüzdeki yağışlarla birlikte, bu sokaklarda oluşacak çamur ve su birikintilerinden kaynaklı sorun ve sıkıntıları en kısa zamanda çözmek, vatandaşlarımızın mağdur olmasını engellemektir. Bu nedenle Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, hızla hareket ederek daha önce yer altı çalışması yapılan sokaklarda asfalt yama hizmeti veriyor. Faklı mahallelerimizdeki çalışmalar sayesinde ekiplerimiz, sokaklara bin 314 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Ekiplerimiz; yine diğer kurumların yer altı çalışmaları sırasında zarar gören kilit taşlarını, kaldırımları ve bordür taşlarını da yeniliyor” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA