ÇAMLIYAYLA’DA ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇAMLIYAYLA’DA ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITILDI


 

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde kaymakamlık ve milli eğitim müdürlüğünün iş birliğiyle uzaktan eğitime destek amacıyla öğrencilere tablet dağıtıldı. Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle bu yıl eğitim-öğretim yılının 1. Döneminde Eğitim Bilişim Ağı (EBA) TV üzerinden devam edilmesi nedeniyle Çamlıyayla Kaymakamlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle öğrencilere tablet dağıtımına başlanıldı.

Eğitim öğretim faaliyetlerine tüm öğrencilerin sorunsuz şekilde erişebilmesi için çalıştıklarını belirten Çamlıyayla Kaymakamı Ferhat Altay, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından mahallelerde Eğitime Destek Noktaları oluşturulduğunu söyledi.

Kaymakam Altay, hayırsever vatandaşların destekleri ile dijital eğitim materyali olmayan ve eğitime ulaşmada sıkıntı yaşadığı tespit edilen tüm öğrencilere EBA TV, Uzaktan Eğitim çalışmaları ve canlı derslere katılımlarını sağlamak amacı ile tablet dağıttıklarını belirtti. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA