HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR


 

ALİ ŞANLI

TFF 2’nci Lig Kırmızı Gurupta oynayan Tarsus İdman Yurdu ile 3’ncü Lig 3’ncü gurupta mücadele eden İçel İdman Yurdu hafta içi mesaisine çıkıyor. İlk yarıların bitimine 2 hafta kala Mersin ekipleri devre arasına umutlu girmek istiyor.

TFF 2’nci Ligde oynayan Tarsus İdman Yurdu play-off şansını sürdürmek için bugün Sivas Belediyespor’u konuk edecek.

Tarsus İdman Yurdu Sivas Belediyespor maçı bugün saat 13.00’da Şehir Stadyumunda oynanacak. Sarı Lacivertli ekip play-off kalabilmesi için ilk 6 içinde yer alamsı gerekiyor. 22 puan ile 13’ncü sırada bulunan Tarsus İdman Yurdu 6’ncı sıradaki takımla arada 4 puan fark bulunuyor.

 

ZİRVE İNADI SÜRÜYOR

3’ncü Lig 3’ncü gurupta oynayan İçel İdman Yurdu ise zirve yarışından kopmamak için bugün oynayacağı kritik maçı kazanmak zorunda. İlk yarının bitimine 1 hafta kala Kırmızı Lacivertli ekip 28 puan ile 3’ncü sırada lider Somaspor’un 3 puan gerisinde bulunuyor. Bugün saat 13.00’da Şile Yıldızspor ile 3 puan maçına çıkacak olan Mersin temsilcisin de tek hedef 3 puan.

 

YILIN SON MAÇINA ÇIKIYOR

 

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden   Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi 2020’nin son maçına çıkıyor. Ligde 3’ncü sırada bulunan  Çukurova Basketbol yılın son maçında Botaş’a konuk olacak. Karşılaşma bugün saat 14.00’da oynanacak.

Mersin ekibi diğer taraftan takımın en etkili oyuncularından olan Alina Lagupova’yı Fenerbahçe’ye kiraladı. Alina’nın Çukurova ekibiyle 3 yıllıkı sözleşmesi bulunuyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA