DÖRT GÖZLE BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DÖRT GÖZLE BEKLİYOR


 

Temsilcilerimiz Tarsus İdman Yurdu ve İçel İdman Yurdu’nun dört gözle beklediği ara transfer dönemi 5 Ocak’ta başlıyor.

ALİ ŞANLI

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre 2020-2021 sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi başlangıç ve bitiş tarihlerini belirledi. Buna göre ikinci transfer ve tescil Dönemi 5 Ocak 2021 tarihinde başlayıp 1 Şubat 2021 tarihinde sona erecek denildi. 2’nci Lig Kırmızı gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu şampiyonluk Trenini kaçırınca play-off için mücadeleye başlamıştı.  Ligde her hafta farklı skor alan Sarı Lacivertli ekip elinde tek kalan play-off’ları da kaçırmamak için ara transfer dönemini dört gözle bekliyor.

Ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmak isteyen Tarsus ekibi ara transfer dönemi başlangıcı olan 5 Ocak tarihini sabırsızlıkla bekliyor.  Kadrosuna en az 5 oyuncu almak isteyen Tarsus İdman Yurdu bir o kadar oyuncu ile de yollarını ayırması bekleniyor.

Ara transfer döneminin biran önce gelmesini isteyen bir diğer Mersin temsilcisi olan 3’ncü Lig ekibi İçel İdman Yurdu’da kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. İlk yarının bitimine 2 hafta kala ligde lider Somaspor’un 3 puan gerisinde bulunuyor. Ara transfer döneminde öncelik olarak daha çok forvet hattına transfer yapacak olan Kırmızı Lacivertli ekip ikinci yarı için derin kadro kurmak istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA