BU PAZARDA HERKES İÇİN BİR HEDİYE VAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU PAZARDA HERKES İÇİN BİR HEDİYE VAR


 

Haber Merkezi

Mezitli Belediyesi tarafından açılan Yılbaşı Pazarında, istediğiniz hediyeyi bulmanızın yanında çok özel anlar geçirmeniz mümkün. Yeni yılın ilk saatlerine kadar açık olacak pazara alışveriş için gelenler, hem güzel zamanlar geçiriyor hem de muhteşem bir yeni yıl hediyesi kazanma şansı yakalıyor. İlki geçen yıl gerçekleştirilen ve on binlerce Mersinliyi buluşturan ancak bu yıl pandemi nedeniyle Mezitli Belediyesi Sanat Çarşısına taşınan Yılbaşı Pazarı alışveriş için gelen vatandaşlara yepyeni sürprizler sunuyor.

 

2020’YE VEDA EDERKEN SEVDİKLERİNİZE GÜZEL HEDİYELER  VERİN

 

31 Aralık tarihinde, sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı ana kadar açık kalacak olan pazar, yeni yıla sevdiklerine sürpriz yaparak girmek isteyenlere hediyelik eşyalarını temin etme fırsatı sunuyor. Kısıtlamalar kapsamında kutlamalara ve toplu buluşmalara izin verilmeyen Yılbaşı Pazarında el ürünü, sanatsal niteliği bulunan binlerce çeşit ürün uygun fiyata alınabiliyor.

 

ALIŞVERİŞ YAPANLAR SÜRPRİZ HEDİYELER KAZANIYOR

 

Mezitli Belediyesi Sanat Çarşısında dükkan açan işyeri sahipleri pazara alışveriş yapmak için gelen Mersinliler için çok özel sürprizler hazırlıyor. Her dükkanın farklı bir hediye vereceği Yılbaşı Pazarı, Mersinlilerin yeni yıla kazanarak girmesi için imkan sunacak. Alışveriş yaparak adını çarşı meydanında bulunan fanusa atanlar arasında çekilecek kurada 28 Mersinli kendileri için hazırlanmış çok özel hediye kazanma şansı bulacak.

 

ALIŞVERİŞE GELENLERE KÜÇÜK SÜRPRİZLER HAZIRLANIYOR

 

Sadece hediyeliklerle  değil yaptığı küçük sürprizlerle de Mezitli Sanat Çarşısı farklı  duygularla yeni yıla girmek isteyenlere eşsiz imkanlar sunuyor. Pandemi nedeniyle toplanılmasına izin verilmeyen  Yılbaşı Pazarında, alışverişe gelenler, bir anda müziğin  ve eğlenceli bir ortam içersinde buluyor. Toplanma olmaması için daha önceden duyurulmayan mini konser ve gösteriler, alışveriş yapanlara daha çok hastalık  ve acılarla hatırlanacak 2020 yılına güzel anlarla veda ediyor.

 

ROCK KONSERİ İLE MÜZİK EŞLİĞİNDE ALIŞVERİŞ

 

Pazarın sürprizlerinden ilkinde sanatçı Emrah Palak ve arkadaşları Yılbaşı Pazarını mini bir rock konseri ile renklendirdi.  Emrah Palak, Can Mansuroğlu, Utku Güleç ve Ömer Akçiçek’ten oluşan grup yaklaşık 1 saat süren konserde birbirinden  güzel  şarkıları  seslendirdi. Mini  konser büyük beğeni toplarken, evlerinin balkonlarından ve alışveriş için çarşıya gelen vatandaşlar tarafından alkışlandı.

 

BU PAZARDA HERKES İÇİN BİR HEDİYE VAR

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaptığı açıklamada, Covid-19 nedeniyle bu yıl ikinci kez yapmayı düşündükleri yeni yıl kutlamalarını gerçekleştiremediklerini belirterek,  Mezitli yeni yıla hazır. Son ana kadar yılbaşı kutlamaları için hazırlıklarımızı yaptık, ancak pandemi nedeniyle halkımızın sağlık güvenliği için yapmama kararı aldık. Buna karşın vatandaşlarımızın sevdiklerini mutlu edebilmeleri ve yeni yıla girerken moral motivasyonunu artırmak amacıyla Yılbaşı Pazarımızı Sanat Çarşımızda açtık. 2021 yılı sağlık, mutluluk ve neşe getirsin diye kentimizi rengarenk ışık ve süslemelerle donattık.

Mersinlilerin, yeni bir yıl sevincini sevdiklerine alacakları küçük hediyelerle yaşayabileceklerini düşünüyorum. Sevdiklerinize el emeği, sanatsal değeri olan hediye almak için herkesi Mezitli Sanat Çarşısında açılan Yılbaşı Pazarına bekliyoruz... Bu pazarda herkes için mutlaka bir hediye var dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA