KAYBEDENİN İŞİ ZOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYBEDENİN İŞİ ZOR!


 

Profesyonel liglerde mücadeleden Mersin takımları zorlu bir haftayı geride bıraktı. Şampiyonluğa oynayan ekipler kazanmasını bilirken, kaybedenler işi zora soktu!

ALİ ŞANLI

 

Mersin ekipleri bu haftada bir birinden zorlu maçlara çıktı. Pandemi kurallarına uygun salonlarda, seyircisiz oynanan maçalarda inişi çıkışlı grafik çizdiler. Şampiyonluğa oynayan ekipler kazanırken hedefsiz kalan takımlar için hafta biraz daha zorlu geçti.

 

EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Liginde aldığı başarılı sonuçlarla ligde 4’ncü sıraya kadar yükselen Çukurova Basketbol kazanarak yoluna devam ediyor.  Basketbol en üst ligde mücadele eden Mersin ekibi hafta sonu oynayacağı Büyükşehir Adana Basketbol takımı maçını kazanması durumunda zirve yarışına ortak olacak. Çukurova Basketbol Büyükşehir Adana Basketbol maçı Cumartesi günü saat 15.00’da Servet Tazegül salonunda oynanacak.

 

PARALO ŞAMPİYONLUK

Türkiye Basketbol Erkekler 2’nci Liginde oynayan Mersin Büyükşehir GSK şuana kadar ligde oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet 1 yenilgi aldı. Ligde güçlü bir kadro kuran Mersin Büyükşehir hedef olarak şampiyonluğu koydu. Tempolu ve zevkli geçen maçlar sonunda 2 galibiyet alan Mersin ekibi hafta sonu Çorlu deplasmanına gidecek. Çorlu Belediyesi ile puan maçı hafta sonu oynanacak.

 

ŞANSINI KIRAMADI

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde ilk 4 hafta geride kaldı. Henüz galibiyetle tanışamayan Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK kulübü genç oyunculardan kurulu olmanın acısını çekiyor. Çıktığı tüm karşılaşmalarda farklı mağlup olan Mersin ekibi için işler yolunda gitmiyor. Ligin 5’nci haftasında Urla Belediyesi ile karşılaşacak olan Mersin Büyükşehir takımı bu maçta şeytanın bacağını kırmayı düşünüyor.

 

DEVRE OLDU

Türkiye Kadınlar Voleybol 2’nci Liginde oynayan Mersin Büyükşehir Belediyesi çıktığı 7 karşılaşmanın 6’sını kazanarak zirveye ortak oldu. Çok iyi seri yakalayan Mersin Büyükşehir ilk yarı oynadığı başarılı maçların ardından ligde 2’nci lige yükseldi. Lider Ereğli Belediyespor’un 5 puan gerisinde bulunan Mersin temsilcisinin devre arası yapacağı takviyelerle sezon sonu şampiyon olmayı planlıyor.

 

İSTEDİĞİ SONUÇLARI ALAMADI

Türkiye Kadınlar Voleybol 2’nci liginde oynayan diğer Mersin temsilcisi Yenişehir Bld.M.İHT  ilk yarı inişli çıkışlı grafik çizince ilk yarıyı orta sıralarda tamamladı. Oynadığı 7 karşılaşmanın 4’dünü kazanıp 3’nü kaybeden Mersin Yenişehir, 13 puan ile 4’ncü sırada yer alıyor. Devre arası yapacağı transferlerle üst sıralara tırmanmak isteyen Yenişehir ekibi ikinci yarının başlamasını dört gözle bekliyor.

 

HEDEFSİZ KALDI

Türkiye Kadınlar Voleybol 2’nci ligde mücadele eden Tarsus  Belediyesi  diğer Mersin takımlarına göre kötü sezon geçiriyor. Ligde topladığı 6 puan ile 6’ncı sırada bulunan Tarsus Belediyesi tehlikeli bölgede dolaşıyor. Kötü bir ilk yarı geçiren Tarsus temsilcisi biran önce toparlanmaz ise yukarı ile fark açılmasının yanı sıra dibe demir atmasına neden olacak.

 

TARSUS BİR VAR BİR YOK

 TFF 2’nci Lig Kırmızı gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ligde inişli çıkışlı grafik çizmeye devam ediyor. Evinde beklenmedik maçları kaybeden, deplasmanda kazanan Sarı Lacivertli ekibin elinde sadece play-off kaldı. Şampiyonluk yarışından kopan, Ziraat Türkiye kupasından elenen Tarsus İdman Yurdu artık tüm enerjisini play-off’a kalmak için harcayacak. Tarsus İdman Yurdu 22 puan ile 9’ncu sırada yer alıyor.

 

BAY YARAMADI

TFF 3’ncü Lig 3’ncü gurupta oynayan İçel İdman Yurdu 14’ncü haftaya lider girdiği gün oynanan maçların ardından liderliğini kaybetti. 14’ncü haftayı BAY geçen Kırmızı Lacivertli ekip rakipleri kazanınca liderlikten biranda 3’ncü lige geriledi. Liderliği Somaspor’a kaptıran İçel İdman Yurdu 28 puan ile lider Somaspor’un 3 puan gerisinde bulunuyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA