TARSUS İDMAN YURDU’NDA 3 PUAN SEVİNCİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS İDMAN YURDU’NDA 3 PUAN SEVİNCİ


 

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda 1922 Konyaspor’u 2-1 mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, 1922 Konyaspor galibiyetinde emeği geçen teknik ekip ve oyuncuları kutladığını belirtti.

Ligin ilk yarısının son 3 haftasına girildiğine dikkat çeken Basın Sözcüsü Can, Eyüpspor ve Sivas Belediyespor maçlarını üst üste sahalarında oynayacaklarını ve bu avantajı en iyi şekilde kullanarak bu iki maçı kazanmak istediklerini vurguladı.

Ligin ilk yarısını ise Kırklarelispor maçıyla birlikte devre sona ereceğini ifade eden Can, şunları kaydetti: "Covid-19 nedeniyle 2 maçımız ertelendi. Ligin ilk yarısının ise son 3 haftasına girdik. Tarsus İdman Yurdu olarak 2 erteleme ve ilk yarının son 3 maçında hedefimiz alabileceğimiz en yüksek puana ulaşmaktır. Bu puanları hanemize yazdıracak teknik ekip ve oyuncu kadrosuna sahibiz. Hedeflediğimiz zirve mücadelesindeki yerimizi alabilmek ve ikinci yarıya avantajlı başlayabilme adına son 5 maçımızdan çıkartacağımız puanlar çok önemli. Özellikle Pazar günü Eyüpspor ve Sivas Belediyespor maçlarını öncelikle kazanarak son 3 maça çıkmalıyız. Hem Lider Eyüpspor ve Sivas Belediyespor maçları çok zor geçecek. Bunun bilincindeyiz. Saha avantajını kullanarak iç saha maçlarımızdan mutlak 6 puan hedefliyoruz. 1922 Konyaspor galibiyetinde ise emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum.” (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA