TEHLİKELİ KUYRUK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEHLİKELİ KUYRUK!


 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), borç yapılandırması için çağrı üstüne çağrı yaparken, Mersin’de pandemi sürecinde kurum önündeki uzun kuyruk endişeye neden oldu!

HEDİYE EROĞLU

 

SGK, prim borçları, genel sağlık sigortası borçları ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmeyi sürdürüyor.

SGK Mersin İl Müdürü Ali Koç da, geçtiğimiz günlerde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7256 Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile kuruma olan borçların yeniden yapılandırılmasına imkanı sağlandığını hatırlatarak, bu imkandan faydalanmak isteyen mükelleflerin 31 Aralık tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerektiğini bildirdi.

 

VAKA ARTIŞI YÜKSEK, MESAFE YOK!

Ancak ısrarlı yapılandırma çağrıları bir yandan da pandemi sürecinde tehlikeli kuyrukların oluşmasına neden oldu. Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde Silifke Caddesi üzerinde bulunan SGK İl binası önünde yapılandırma işlemi yapmak isteyen yurttaşların uzun kuyruklar oluşturması eleştirilere neden oldu. Vaka artışı yaşanan iller arasında üst sıralarda yer alan Mersin’de sosyal mesafenin hiçe sayıldığı kuyruklar nedeniyle bulaş riskinin artmasından korkularken yetkililerin önlem almaması tepkiye neden oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA