İÇEL ZİRVEDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL ZİRVEDE!


 

Evinde ağırladığı Batman Petrolspor’u 3-0 yenen İçel İdman Yurdu, yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3’ncü lig 3’ncü gurupta 14’uncü haftanın en önemli maçında İçel İdman Yurdu, Batman Petrolspor’u konuk etti. İçel İdman Yurdu, Batman Petrolspor’u 3-0 yenerek yeniden lider oldu.

Maçta her iki takım futbolcuları, yayıncı kuruluşun yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle protestoda bulundu.

6 puan değerinde ki maça ev sahibi İçel iyi başladı. Daha önceki maçalara göte bu maça daha iyi başlayan, önde oynayan İçel rakibini sahasına hapsetti. Baskılı oyunun karşılığını 15. Dakikada aldı. Ekrem sağ kanattan getirdiği topu duvar pası yaparak ceza sahasına girer girmez çıkardığı şut ile şık bir gol attı 1-0.  Golün verdiği rahatlıkla baskılı oyununu sürdüren kırmızı lacivertliler 38. Dakikada farkı 2’ye çıkardı. Sağdan yapılan ortayı Yaşar göksüne alıp indirdikten sonra güzel bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarıda ki güzel oyununu 2 golle süsleyen İçel soyunma odasını mutlu gitti.

 

KOLTUK İÇEL’İN

Maçta 2’nci yarıya 2-0 geride başlayan konuk takım Batman Petrolspor, ilk yarıya göre daha önde oynamaya başladı. Çok adamla İçel İdman Yurdu’nun üstüne giden Batman, pozisyonlar bulsa da aradığı golü bulamadı. Dakikalar geçtikçe direnci düşen Batman karşısında İçel’de farkı 3’e çıkaran gol ise Hakkı Tosun’dan geldi. Kazanılan penaltıyı gole çeviren Tosun, skoru 3-0 yaptı. Yenilen 3’ncü golden sonra gardı düşen Batman, “Maç bitse de gitsek” havasında oynamaya başladı. Oyunun son dakikaları her iki takımda kaleye gitmek yerine pas yapınca maç bu skorla bitti.

İçel İdman Yurdu elde ettiği bu galibiyet ile grubunda yeniden liderlik koltuğuna oturan takım oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA