ZİRVE AŞKINA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVE AŞKINA


 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde yoluna dolu dizgin devam eden Çukurova Basketbol Kulübü Yenişehir Belediyesi, 26 Aralık’ta oynayacağı Adana derbisinde zirve aşkına sahaya çıkacak!

ALİ ŞANLI

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2020-2021 sezonunda erteleme müsabakaları oynanıyor. Bu ligdeki temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü Yenişehir Belediyesi, erteleme maçı bulunmazken rakiplerinin müsabakaları nedeniyle bu haftayı dinlenerek geçirme fırsatı bulaca.

Yoluna dolu dizgin devam eden Turuncu Lacivertliler,  son olarak geçen hafta Samsun deplasmanından farklı galibiyet ile dönerek ligde 3’ncü sıraya yerleşmişti. Arka arkaya aldığı galibiyetlerle şampiyonluk potasına giren Mersin temsilcisi 26 Aralık’ta oynayacağı maça hazırlanıyor.  Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’u konuk edecek olan Çukurova bu maçı kazanıp zirve yarışında bende varım demek istiyor. Çukurova Basketbol Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol maçı  26 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA